Tromsø by

Som dere sikkert nå har fått med dere har Teodor og jeg hatt en langhelg i Tromsø, en by ingen av oss tidligere har besøkt, og jeg må si Tromsø leverte virkelig varene.

Du verden for en fantastisk by, det er sånn folkeliv som jeg drømmer at Fredrikstad kunne hatt, med masse folkeliv i gatene og spesialbutikker på rekke og rad.

Og den fantastiske naturen som omkranser byen gør jo ikke opplevelsen mindre spektakulær.

Torsdagskveld i sentrum

Jeg skjønner nå veldig godt hvorfor Tromsø blir kalt nordens Paris, har du ikke vært her før så anbefales virkelig en tur, jeg kommer forhåpentligvis tilbake.

Blåtimen på Storsteinen

Neste gang kunne jeg tenkt meg en tur på sommeren, og teltet på Sessøya der barndomshjemmet til mormor ligger, for og se og oppleve plassen der ho jobbet og lekte.

Det største problemet er at det den øya nå er helt fraflyttet, og det går ingen rutebåter ut dit, men håpet om og oppleve den plassen lever godt.

Blåtimen i fjellet

Og du verden så heldige vi var med været, litt lett overskyet når vi kom på Tordag, men gnistrende sol på fredag og lørdag, så litt lett snødryss på søndag.

Teodor på Storsteinen

Blåtime i fjellet


Liv røre og kunst på torget

Og så har jeg spart turens høydepunk til slutt, nemlig jakten på Nordlyset.

På fredagskvelden natta meldte vi oss på nordlyssafari, to nordmenn og 10 veldig trivlige utlendinger i en minibuss på tur.

Med det gode været trengte vi ikke kjøre milevis for og finne klarvær.

Men nordlyset så vi lite til, så turdeltagerene hadde mange spm om når det kom osv, og den stakkars guiden prøde så godt hu kunne og forklare at det ikke kom på faste klokkeslett, og at det ikke kunne garanteres nordlys.

men så kom det ett lite snev av lys og stemminga økte.

Glimt av nordlys

Men så begynte ting og røre på seg!!!!!!!

Forsettelse følger———— 🙂

One thought on “Tromsø en fantastisk opplevelse.”
  1. Det var flotte bilder og historie Trond! Det var nok en flott opplevelse for begge. Gleder meg til å høre mer!!! Vakkert i nord.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.