Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Tromsø en fantastisk opplevelse.
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, ferie, Nordnorge, Tromsø, Turtips

Tromsø en fantastisk opplevelse.

Tromsø by

Som dere sikkert nå har fått med dere har Teodor og jeg hatt en langhelg i Tromsø, en by ingen av oss tidligere har besøkt, og jeg må si Tromsø leverte virkelig varene.

Du verden for en fantastisk by, det er sånn folkeliv som jeg drømmer at Fredrikstad kunne hatt, med masse folkeliv i gatene og spesialbutikker på rekke og rad.

Og den fantastiske naturen som omkranser byen gør jo ikke opplevelsen mindre spektakulær.

Torsdagskveld i sentrum

Jeg skjønner nå veldig godt hvorfor Tromsø blir kalt nordens Paris, har du ikke vært her før så anbefales virkelig en tur, jeg kommer forhåpentligvis tilbake.

Blåtimen på Storsteinen

Neste gang kunne jeg tenkt meg en tur på sommeren, og teltet på Sessøya der barndomshjemmet til mormor ligger, for og se og oppleve plassen der ho jobbet og lekte.

Det største problemet er at det den øya nå er helt fraflyttet, og det går ingen rutebåter ut dit, men håpet om og oppleve den plassen lever godt.

Blåtimen i fjellet

Og du verden så heldige vi var med været, litt lett overskyet når vi kom på Tordag, men gnistrende sol på fredag og lørdag, så litt lett snødryss på søndag.

Teodor på Storsteinen

Blåtime i fjellet


Liv røre og kunst på torget

Og så har jeg spart turens høydepunk til slutt, nemlig jakten på Nordlyset.

På fredagskvelden natta meldte vi oss på nordlyssafari, to nordmenn og 10 veldig trivlige utlendinger i en minibuss på tur.

Med det gode været trengte vi ikke kjøre milevis for og finne klarvær.

Men nordlyset så vi lite til, så turdeltagerene hadde mange spm om når det kom osv, og den stakkars guiden prøde så godt hu kunne og forklare at det ikke kom på faste klokkeslett, og at det ikke kunne garanteres nordlys.

men så kom det ett lite snev av lys og stemminga økte.

Glimt av nordlys

Men så begynte ting og røre på seg!!!!!!!

Forsettelse følger———— 🙂

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: