Fra Tromsøbrua

Hei igjen, i sommer vet dere som har vært inne her før at jeg tok bilen til Lofoten sammen med Lars, og Nordnorge fasinerte meg veldig og jeg sa til meg selv at denne landsdelen må jeg også se på vinteren, og nå er jeg her igjen.

Fra Tromsøbrua

Med på turen denne gang er Teodor, så det er ordentlig gutta på tur, og på formidagen i dag har vi gått en liten runde rundt i Tromsø sentrum og tatt noen bilder, litt sånn for og komme i gang.

For i kveld fortsetter jakten på motiver, og er vi veldig heldige så kanskje vi også kan få sett nordlys. vi gleder oss begge to for vi har meld oss på nordlyssafari.

Ishavskatedralen

Så som sagt i dag har vi vært og sett det som er mest obligatorisk og se, og vi er vel som turister flest litt sauer, men jeg tenker også litt på at dette er faktisk byen til Mormor, og lurer litt på hvordan det var her den gangen føre det fantes turister som i dag, for det er liten tvil om at dette nå er en turistby.

Vel dette var dagens innlegg, men det vil komme ett eller flere fra denne turen. fortsatt god Fredag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.