Vel da er vi godt i gang med siste ferieuke for denne gang, og jeg tror Frøya digger og ha matfar hjemme hele dagen.
I går var vi på kveldstur med båten sammen med Thomas og ungene og som vi ser Frøya storkoser seg, for unger DET er morsomt det.

Og kombinert med bading, ja da kan det ikke bli bedre.
Og jeg tror ungene også syntes det litt morsomt med Frøya, de kaster pinner, og graver ned «skatter» som Frøya med STOR iver graver opp igjen med masse oppmuntring fra ungene.
Og når matfar for en sjelden gans skyld også går i vannet, da er livet på det beste.
Til høyre ser vi da en stykk vakker tollerfrøken, og en stykk spekkhogger.

Og under er Frøya i torpedofart på veg ut til matfar som plasker i vannet.

Her om dagen var vi på skogstur sammen med svoger og ungene, og målet for turen var speiderhytta sandaa som ligger godt ute i skogen på østsiden av vannsjø, hytta har jeg vært på mange ganger, men har stort sett brukt kano for og komme meg dit, så når vi nå skulle gå dit for føste gang på 10 år så skjedde jo det at vi ikke fant den rette stien :).
Men en fin skogstur ble det jo alikevell, over nye hogstfelt og myrer bar det, men Frøya og Sara(kinesisk nakenhund med pels) koste seg selv om vi ikke fant frem til hytta og badeplassen.


Og til slutt ett bilde av bolla piggsvin som bor under bua, nå begynner han? og bli vant til Frøya, og tør og bevege seg runt med Frøya svindsende runt, til og begynne med rullet bolla seg bare sammen til en ball, men nå tror jeg han skjønner at Frøya bare er ille nyskjerrig.
Vel nå skal vi ut og kose oss de siste feriedagen, nyt dagene folkens de kommer aldri tilbake.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.