Ja hei igjen, nå er det blitt en god stund siden jeg ga livstegn fra meg her, men nå er det på tide igjen.

Alle som kjenner meg litt, vet at jeg elsker sterk mat, jo sterkere jo bedre, og at jeg ikke klarer og finne chili i normale butikker som klarer og gi meg det siste lille ekstra, så nå skal jeg gjøre ett forsøk på og dyrke min egen chili.

seks forskjellige slag.

Vel grønne fingre skal jeg ikke skryte på meg, jeg har vel streng tatt ikke dyrket frem noe som helst siden vi dyrket frem solsikke på skolen, så om jeg klarer og få frem og holde noe i live frem til eventuelle frukter blir spennende og se.

Frøene ble satt i jorda nå på Onsdag, og jeg har lest meg frem til at 25 grader er optimalt frem til det begynner og bli spirer.

Jeg har kjøpt 6 forskjellige slag med varierende styrkegrad, fra normal til syk styrke, men jeg har blitt fortalt at uansett om det er samme type som er i butikk, vill styrken være markant sterkere en butikkvarianten.

40 frø ble det til sammen. og spiringsprosenten skal være runt 70%, så da bør det kanskje være ett lite håp??

Har også lest at lys er viktig, så frøene står under 2 lyslister fra plantasjen som sikkert ikke er verdens beste, samt ett lysstoffrør, så for en se om det blir investert i mer utstyr neste år, først må jeg se om dette i det heletatt ligger for meg å få til.

da er det bare og vente.

Så nå er det egentlig bare og sørge for at jorden er fuktig, samt og vente å se på om det kommer no opp jorden, fortsettelse følger.

PS er det noen som har videre tips om dyrking så setter jeg stor pris på det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.