Det spirer og Gror

Nå er det en og en halv uke siden 40 frø med chili ble satt i jorden, og allerede etter 3 dager kom de første spirene frem, nå etter 10 dager i jorden har det kommet frem ca 15 spirer.

Det var de mildeste som jeg satt som kom først opp, cayenne large, dukket frem etter bare 3 dager, deretter har de andre også dukket opp noen dag for dag, også 2 av reaperene har kommet frem, men de jeg er mest spent på er BG x Reaper X Butch T som er desidert den sterkeste, har ennå ikke dukket frem, men kan hende den bare er tregere en de andre.

Satser også på at det dukker opp flere av de andre ethvert, jeg aner ikke hvor lang tid det pleier eller kan ta føre jeg må avskrive de.

Men en så lenge ser det ut som om jeg kanskje kan høste litt fersk chili til høsten.

En ting til jeg lurer veldig på er hvor mange «frukter» jeg kan forvente ut av vær plante, men det er kanskje litt forskjell fra slag til slag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.