Vel, da er det siste dag av 2 ukers langfri, og det kan fort ha vært den ferien jeg fikk i år, da jeg ikke vet hvor lenge til jeg får gå på skift på jobben, da jeg kun er på skift som vikar, og skal etter planen inn på dagtid.

Vi har hatt en nydelig våruke her på østlandet, og egentlig skulle denne bloggposten hatt tittel kanotur i boksjø, da dette var planlagt som årets tur, men det ble det desverre ikke noe av i denne omgang.

Foto Teodor

Men vi har gått mange dagsturer i det flott været, og forrige helg var Teodor og jeg på en fototur til sandaa ved vannsjø og tok bilder så godt vi kunne.

fotojakt

 

Det kvittrer og grønnes overalt, og det er bare deilig og være ute i naturen og føle hvordan naturen våkner til liv.

 

gås foto Teodor

 

Foto Teotor

Og jeg vil skryte av ett par ordentlige blinkskuud av Teodor, spesielt dette av Frøya.

 

våren er godt i gang

 

og til slutt i dag vil jeg vise frem en liten snutt fra dronen som jeg har klippet sammen, ikke verdens beste kvalitet, da jeg egentlig ikke har rett programvare til jobben.

og igjen jeg setter stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger.

Ses best i fullskjerm.

 

 

 

 

 

 

 
Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.