Hei folkens, så er vi godt i gang med 2017, og det er med opptimisme jeg har startet det nye året, men også med usikkerhet.

Som sikkert en del av dere har fått med seg har jeg siden november vært i jobb igjen, og det er bare så ufattelig deilig og kunne dra på ærbe igjen, på en plass med ett flott miljø.

Frem til nå har jeg vært plassert på ett skift, sammen med to hærlige mennesker, og jeg har gledet meg til og gå på jobb vær dag, men nå siste uken har jeg blitt flyttet over på dagtid, og det virker og være hyggelige mennesker her også, alt i alt er mitt inntrykk at miljøet på Unger er veldig godt.

Lerviksundet i dag

Men det er en ting som er litt slitsomt, og det er usikkerheten om hvor lenge jeg faktisk har jobb.

Nå er det sånn at jeg kun er innleid hjelp via bemaningsbyrået Personalhuset, og har kun kontrakt til februar, men jeg har fått gode tilbakemeldinger, men alt er veldig usikkert, og det gnager litt og ikke vite om en får fortsette eller ikke, for det er intet jeg heller vill en og få fast jobb, jeg trives som sagt veldig godt, men jeg får ta en dag av gangen og krysse alt jeg har av lemmer.

 

minusgrader men snøen venter på seg

Vel spennende tider er det ivartfall.

Frøya er ikke like sikker på om ho liker at jeg er i jobb igjen, men vi prøver og få gått en god tur vær dag, med litt innlagdt søk og masse lek, og ho er uansett ikke alene når jeg er på jobb, koser seg sammen med Mor og Far og blir ordentlig borskjemt, og ho har vent seg til at jeg nå har jobbet til alle døgnets tider (skift).

 

hva har skjedd med badedammen?

 

Vel da gjenstår det for meg og takke alle for det gammle året, og alt det beste for det nye, og velkommen tilbake hit til bloggen.

Alle bildene er tatt på dagen søndagstur.

Is innerst i Lerviksundet

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.