IMG_2505-Edit

 

 

Så er det nytt år igjen, og mange har kanskje nyttårsforsetter, selv har jeg ingen slike, men mange ønsker for det nye året, men det er ønsker jeg må jobbe for og klare å få de oppfylt.

Mitt ønske nr En er og komme meg ut i jobb, få en grunn til og måtte stå opp om morran, og ikke minst å treffe folk, det og gå arbeidsledig i lengere tid slik som jeg har gjort nå er rett og slett helsefarlig, jeg merker selv at jeg er mye sur og grinete å liker slett ikke den personen jeg ofte fremstår som nå.

Det kan gå dager mellom vær gang jeg snakker med folk, og jo sjeldnere man er ute desto mere kvier en seg for og treffe folk, og når samtidig er håpløs på «smalltolk» så blir det vanskelig og bli kjent med nye mennesker, så der har jeg virkelig noe og jobbe med.

Så mitt ønske nr2 for det nye året er at jeg må prøve å komme meg litt mere ut blant folk.

Ett tredje ønske jeg har for det nye året, er og komme meg litt mere ut i naturen, vel det og gå turer i skog og mark er jeg nok flink til, men jeg mener komme seg ut på overnattingsturer for og ordentlig kunne kjenne på naturfølelsen, jeg snakker ikke om ekstremturer, og det behøver ikke være langt avgårde, men for og få dette til er jeg også litt avhengig av og kunne få med turfølge.

Vel helt avhengig av det er jeg kanskje ikke, men jeg syntes det er litt tryggere og være 2 eller fler på tur spesielt med tanke på diabetesen.

Så klarer jeg og få til noe av dette, så skal jeg være strålende fornøyd.

Vel vi har nok alle våre små og store ønsker for det nye året, og jeg håper alle dine ønsker går i oppfyllelse så med det ønsker jeg dere alle ett godt nytt år.

 

 

IMG_2482

 

 

Til slutt en stor takk til de som står meg nær å som holder ut med meg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.