Vel dette innlegget blir desverre uten bilder, da jeg her litt problemer med kameraet mitt om dagen, men jeg for vel prøve og oppdatere litt om de siste par ukene.
Vi har fått svar på HD og AD prøvene og fikk A på begge, det vil si at Frøya er fri.

Sist Lørdag var vi og hilste på Cheri (søster til Frøya) som var i stikkaåsen for og gå spor, og det var ei flott jente littegranne større en Frøya, og like sta og egen.
Søskenkjærlighetet blomstret for di var fort i tottene på hvarandre, begge to ville ha den samme pinnen og ingen av de ville gi den fra seg, så de sto i vær sin ende og dro og knurret, men morro var det og se åssen kullsøstra var kontra Frøya.
Jeg hadde da med kameraet mitt, men hadde da som det surrehue jeg er glemt og ta med minnekortet, som sto igjen hjemme i pc`n

Eller fikk Frøya prøve seg på ett lite nybegynnerspor, og snuste og jobbet seg fremover i skogen, og til slutt fant ho en rådyrskank som ho var litt skeptisk til selv om ho fikk masse skryt når hu fant den, spor det ga mersmak så nå har jeg vært hos den lokale slakteren her og kjøpt 5 kg frossent storfeblod så nå skal jeg prøve og med Per og Oscar til og gå spor jevnlig fremover.

Denne helgen har Frøya og jeg vært på kanin og gåsejakt, jakte startet fredag den 10. så jeg og en kammerat dro ut på sletterøyene på torsdag kveld, for og være på plass på morgenen når det hele startet, på sletter har det tidligere vært veldig mye kanin, så skuffelsen var stor når det viste seg at det knapt var kanin der i det heletatt i år, men jeg fikk skutt meg en gås, og det er jo også veldig god mat.
Etter og ha trålet øya runt ett par ganger, og også snakket med ett par andre som var der ute, som heller ikke fant no kanin, så flyttet vi oss etter tips fra tante kirsten til søndre missingen, der skulle det også være noe kanin.
Som sagt så gjort ankom vi missingen tidlig på ettermidagen fredag, og der var det betraktlig mye mere kanin en det var på sletter, sammen med kameraten min og tante og peder ble det skutt ca 10-12 kanin, jeg fikk bare en, men er fornøyd like vell, for vi hadde en flott tur, og koste oss veldig på fredagskvelden etter endt jakt.
Frøya viste stor innteresse for kanina men skjønte vell ikke helt at vi ville ha ho til og snuse de opp for oss, men ho storkoste seg, og løp mellom alle 4 hele dagen for og sjekk hva vi gjorde og om vi hadde skutt noe. inne i mellom badet ho i både sjø og gjørmehull som ho fant på øya.
vel etter en liten knært og god mat på kvelden bar det i seng (sov i snekka) og opp ikke like våkene på lørdag og gikk ett par tre runder runt på øya, men da var det stille og rolig (kanin er mest aktive på kvelden) så vell en tre fire stykk, men fikk de aldri på skuddhold.
Så når regnet da kom sånn i 2 tiden fant vu ut at det var bra for denne gang og satte kursen hjemmover.
Som sagt Frøy storkoste seg på jakt, men var dyktig sliten når vi kom hjem, og har for det meste ligget og slappet av i hele dag Søndag.

Det var en liten oppsumering over de viktigste begivenhetene de siste par uker, og skal prøve så godt jeg kan og med noen bilder igjen neste gang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.