Godt og varmt Hærlig
Blomstene titter frem og nyter sola
Jeg denne helga har rett og slett vært nydelig, med temperaturer som har passert 15 grader i skyggen mitt på dagen.
Dagen i går ble brukt til og kle av båten presenningen, og jeg blir like overrasket vær gang over hvor møkkete den blir under presenningen i løpet av vinteren, vasken har jeg ikke fått startet på, da vannet i havna ikke er skrudd på ennå.
En stor takk til Theodor som hjalp godt til med jobben.
Theodor og Frøya koser seg på tur.
Dagen i dag har vi stort sett vært ute hele dagen, og vi har gått en lang tur, og jeg tror både Theodor og Frøya har kost seg veldig.
Jeg har ivartfall kost meg med sola, men jeg har vell kanskje blitt noen svar skyldig når en liten nevø har spurt og gravd som best han kan o m ting han lurer på, men jeg prøver og svare så godt jeg kan :).
Frøya sjekker ut badetempen
Og når Frøya går løs i nærheten av vann, er det nesten blitt en selvfølge at ut i det vannet skal man.
Litt for kaldt etter min smak, men Frøya digger vannet uansett temperatur, ho bada jo i vinnter når det var 18 minus ute brrrrrr.
Vel vi tuslet også opp til tante Kirsten og Peder, og for første gang fikk jeg se en litt sjenert og stille Theodor, men han livnet da til ettervært der også.
Theodor ute og kjører bil, men ikke alltid lyst til og bli fotografert
Og jeg tror han koste seg veldig når han fikk kjøre bil, for gliset ble veldig stort når han spolte rund på gårdsplassen, og Frøya fulgte nøye med, og skatt unna når bilen kom for nærme.
Alt i alt har vi hatt en flott dag alle tre tror jeg, og håper resten av våren blir like fin.
Ellers av ting vi har gjort vill jeg nevne at sist helg var Oscar og Frøya ute og gikk vårens første blodspor, og begge to var like ivrige på sporet som i høst, veldig morro og se hvordan de jobber seg frem i sporet, selv om vi da begynte med med noen veldig lette spor, tross alt en god stund siden sist de gikk spor.
Vell det var alt for denne gang, fortsatt god vår.
2 thoughts on “En flott helg”
  1. Det godt å få god hjelp til båten 🙂
    Det er hyggelig å følge med på den fine bloggen din Trond. Nå er det flott vårvær, det er bare å nyte det. Håper vi får mange turer sammen fremover. Jeg syns Frøya og Oscar var kjempeflinke på blodsporene. Nå er det min tur til å legge spor neste gang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.