Frøya koser seg i sola med kongen sin
Ja hei igjen, begynner og bli lenge siden jeg har kommet med noe nytt her nå, og jeg skylder på  at en lettere vinterdepresjon har gjort at jeg ikke har lagdt noe inn på en god stund.
Men nå er det vår, eller våren prøver og bryte igjenom enkelte dager, men vinteren må vel snart gi tapt håper jeg.
 Frøya sjekker om det er noen blomster på veg i solveggen
Har det så skjedd noe siden sist?.
Nja ikke så veldig mye spennende, det går i det daglige, bortsett fra en episode som gjorde matfar veldig bekymret.
Våknet opp en dag og fant et tube med fuktighetskrem som det var tygd hull på og som var helt tom, den var så tom at en ikke skulle tro det hadde vært noe på den noengang, så den må ha smakt veldig godt.
Som den bekymrede matfar jeg er var det bare og hive seg på telefonen til dyrlegen og spørre om hva gjør jeg nå, men da fikk jeg beskjed om og ikke bekymre meg for den kremen var av den ufarlige sorten, men litt løs mage måtte jeg regne med.
Og litt rennedrite en dag var alt det ble heldigvis.


 Snekka er godt pakket inn; er nok enda ei stund til båtpuss.
 Isen ligger fortsatt tykk i båthavna
Eller går det som som tidligere nevnt i den daglige tralten, med gode turer og masse kosing, og vi treffer Oscar for trening og lek ett par tre ganger i uka, har desverre ikke bilder av de to sammen i dag.
 Frøya koser seg på de bare flekken som kommer fram
Vi ser virkelig fram til at det blir ordentlig bart i skogen igjen, så vi kan komme i gang med og gå noen blodspor igjen.
Frøya begynte og bli litt god på dette inntil snøen satte en stopper for treninga alt for tidlig i høst, så når det blir bart kommer Per og jeg til og lage masse spor til tollertrolla våre.

 Isen har herjet med enkelte brygger

Telen er i distriktet her kommet seg ned på en halvannen meter enkelte steder så fundametene bå bryggene får kjørt seg, en annen bakdel er at det smeltevannet som blir i gatene bygger seg opp til store issvuller, så det skal bli veldig godt og bli kvitt nattefrosten slik at telen kan slippe taket.

 Alltid like leken
Men Frøya bryr seg egentlig ikke så mye om det er snø eller ei bare hu får gå masse tur, og hvis ho klarer og få med matfar på litt lek er livet helt konge 🙂
Er bare matfar som er lei av og måtte gå med brodder, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått på snørra på grunn av is og holke i vinter, men det blir nok fort glemt tenker jeg.
For nå er det lyst når jeg drar på jobb om morran og fuglene har begynt og kvitre og vi ser enden på en LANG vinter, er ikke normalt at det ligger snø fra november til mars her i østfold.
Frøya har ikke noe imot litt selskap på gulvet
Ellers vill jeg gratulere min far så mye med dagen den 6. mars meg selv med dagen den 18. mars og min mor med dagen i dag den 20. mars.
Så for jeg prøve og ikke vente så lenge til neste gang jeg skriver litt her.
Ha en flott arbeidsuke.
One thought on “Det er vår?”
  1. Så hyggelig å få litt nytt fra dere også; og vi støtter dere i å se fram til vår nå. Det skal bli veldig spennende å prøve blodspor igjen etter en veldig lang vinter.Herlige bilder av frøkna!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.