Vel da er 2019 blitt historie, og vi har gått over i 2020, gud bedre og årene flyr av sted.

Her kommer en liten oppsumering av 2019.

Fredrikstadbrua

årets første innlegg baserte seg på ett bilde som ble tatt på en nattevakt i januar på jobben, så veldig god tid til oppsett hadde jeg ikke, men alt i alt så ble jeg fornøyd med resultatet.

Deretter bli det ikke no mer blogging i januar, men i februar tok Teodor og jeg oss en tur til Tromsø for og dra på nordlyssafari, en fantastisk tur med full klaff på både vær og nordlys, dette resulterte i tre blogginnlegg.

Tromsø by
Blåtimen i fjellet
Kaldt og vakkert.
Nordlys

Denne turen var for min del helt klart årets høydepunkt, med godt selskap i Teodor, igjen tusen takk for turen.

I mars skjedde det ikke så veldig mye her på bloggen annet en noen dronebilder, Det daglige livet er ikke så veldig spennende og skrive om, og neppe no særlig spennende og lese om heller.

Drona

Men så kom April med sin skrekk og bekymringer.

Det hele startet med det jeg trodde var en fettkul øverst ved ene framlabben til Frøya, men noe sa til meg at dette burde undersøkes, så vi tok oss en tur til dyrlegen for og sjekke det ut.

svulst.

Det ble da konstatert kreft, og verden mer eller mindre raste, var det sånn jeg skulle miste Frøya, kom ho til og få vondt, måtte jeg ta den utrolige vannskelige avgjørelsen nå?

nyopperert.

Men det var håp, kreften var godartet, og det ble bestemt operasjon for og fjærne svulsten.

operasjonen gikk bra, men den satt vanskelig til mitt på leddet til forlabben, så det gikk lang tid føre det grodde godt nok til at påfølgende cellegiftkur kunne starte, men tilslutt grodde det sammen og cellegiften kunne begynne.

Frøya slapper av

Hele denne historien resulterte i en eksplosjon i antall visninger på bloggen, og det var utrolig mange som fulgte oss igjenom dette.

Cellegiftkuren var på 12 uker, og gikk egentlig veldig greit, men det ble mange turer til dyrlegen, for cellegifta ble satt inntravenøst igjenom sprøyter, og er det noe Frøya ikke liker så er det dyrlegen.

Men det hele gikk heldigvis bra, og i morgen er det inn for etterkontroll og årsvaksiner, så jeg sitter og håper alt fortsatt er bra.

Etter regn

Dette var vel stort sett høydepunktene i 2019, noen bilder har det blitt tatt, sånn som er etter ett lite regnskyld.

Onsøy kirke

Eller en liten tur til kirken jeg tilhører, for og ta noen bilder.

Kanotur

I Juli var det tid for en liten kanotur igjen, denne gangen til vannsjø, vi var en helt liten flokk som dro på tur, og noen koste seg mens andre som ikke er fult så vant til og være ute hadde stunder da tv`n var savnet. men foran kveldsbålet tror jeg alle koste seg, og igjen det er utrolig koslig med onkelunger som har lyst og være med en gammal kæll på tur.

På tampen av året, så var det gjennopptaging av en gammel interesse fra tidlig 90 tall.

Pr radio, eller walkie talkie som det også kalles, det startet med en finnanonnse som jeg tilfeldig kom over på det som drømmeradioen den gang. og det ballet seg på.

Radioen ble kjøpt, antenne ble kjøpt ett par radioer til ble kjøpt, samt ett par gammle håndapparater. så har dere tilgang på radio her på østlandet så er det bare og rope på kællen, på kanal 3 fm, er jeg hjemme så svarer jeg

antenne 11m båndet

Så til alle trofaste lesere Takk for at dere fulgte meg i 2019.

Og ett riktig godt nytt 2020.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.