Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Vinter i Onsøy
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Frøya, Ukategorisert

Vinter i Onsøy

Venter på dagens frø

Venter på dagens frø

Så har vinteren kommet til Onsøy (nå en del av Fredrikstad) og tempraturen ligger godt på minussiden, eller ille kaldt som vi sier her, men uansett så syntes jeg det er litt deilig med ordentlig vinter og snø, det er i allefall bedre en regn og slaps.

 

IMG_2564-Edit

Rim, like pent som løv.

I går var kammeraet med på tur igjen, og til og med jeg må innrømme at det er veldig pent med snø og rim, og Frøya fryder seg med snøen og syntes varmepausene inne kommer litt for ofte, en annen ting er at ho også er mitt i løpetid nå, så trangen til og ville ut er STÆRK.

 

IMG_2592

krattigrøfta

Vel som sagt selvom det er løpetid og bandtvang så vet Frøya og kose seg med snøen, og så har ho hele gårdsplassen og kose seg på da.

 

morro og rulle og grave i snøen.

morro og rulle og grave i snøen.

 

 

Vi for passe på og nyte vinteren når den er her, selv har jeg for første gang på 6 år vært ute og testet langrennskiene, og når jeg tenker meg tror jeg jaggu jeg skal ta en tur i kveld også.

 

Bare pent.

Bare pent.

Hvis en tar seg tid til og titte litt på detaljene når en er ute og går, så kan en få med seg fantastiske ting, og jeg avslutter i dag med og vise ett bilde av helt vanlig rim på ett tre, men hvis en ser godt etter, så er det dette du ser.

Macrobilde av rim

Macrobilde av rim

Er fortsatt glad for kommentarer 🙂

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: