Venter på dagens frø
Venter på dagens frø

Så har vinteren kommet til Onsøy (nå en del av Fredrikstad) og tempraturen ligger godt på minussiden, eller ille kaldt som vi sier her, men uansett så syntes jeg det er litt deilig med ordentlig vinter og snø, det er i allefall bedre en regn og slaps.

 

IMG_2564-Edit
Rim, like pent som løv.

I går var kammeraet med på tur igjen, og til og med jeg må innrømme at det er veldig pent med snø og rim, og Frøya fryder seg med snøen og syntes varmepausene inne kommer litt for ofte, en annen ting er at ho også er mitt i løpetid nå, så trangen til og ville ut er STÆRK.

 

IMG_2592
krattigrøfta

Vel som sagt selvom det er løpetid og bandtvang så vet Frøya og kose seg med snøen, og så har ho hele gårdsplassen og kose seg på da.

 

morro og rulle og grave i snøen.
morro og rulle og grave i snøen.

 

 

Vi for passe på og nyte vinteren når den er her, selv har jeg for første gang på 6 år vært ute og testet langrennskiene, og når jeg tenker meg tror jeg jaggu jeg skal ta en tur i kveld også.

 

Bare pent.
Bare pent.

Hvis en tar seg tid til og titte litt på detaljene når en er ute og går, så kan en få med seg fantastiske ting, og jeg avslutter i dag med og vise ett bilde av helt vanlig rim på ett tre, men hvis en ser godt etter, så er det dette du ser.

Macrobilde av rim
Macrobilde av rim

Er fortsatt glad for kommentarer 🙂

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.