Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Tilbakeblikk
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda
Alltid likt å være møkkete

Alltid likt å være møkkete

Har aldri egentlig likt å fortelle om meg selv, men nå skal jeg gjøre ett unntak.

Satt og tittet igjennom gamle papirbilder her om dagen, og fant ut at jeg måtte scanne inn noen av det, rart det der med bilder, minnene dukker opp på godt og vondt, og man husker episoder man ikke ante lå lagret i hjernebarken.

Kanskje jeg en dag våger og komme med min «historie» en gang i fremtiden.

alltid likt meg best ute.

Alltid likt meg best ute.

Skal vel ærlig si at skoleårene på barne/ungdomskolen ikke er noe jeg ser tilbake på med glede, men hele den historien får komme en annen gang, men at jeg alltid har likt og være ute er nok ingen overdrivelse, sånn jeg husker det var jeg alltid ute, bygde hytter spikket med kniv lekte oppdagelsesreisende lekte at jeg var på jakt osv.

kvelskos på sofan

kveldskos på sofaen

 

Etterhvert dukket interessen for fiske mer og mer opp, og gleden var alltid stor når en kunne komme hjem med fangst, husker godt at det ofte kunne være bare bunnulke å få, og at det oftere var null fangst en god fangst, men du verden å morro det var og komme hjem med fisk som kunne spises.

 

fisketur.

fisketur.

Og enda sjeldenere ble det virkelig god fangst, som denne torsken som er den største jeg noen gang har fått, du verden og stolt jeg var, det ingen visste var at jeg hadde skulket skolen for å dra og fiske, men denne fisken gjorde at all dårlig samvittighet for det forsvant.

Den ble med bunnsnøre og reke rett utenfor skjeløy

 

min største sålangt 12,8kg

min største så langt 12,8kg

Som sagt gleden ved og fiske har alltid vært stor, og den dagen jeg endelig fikk meg egen båt var gleden enorm, det er derfor veldig trist at snekka i dag ligger med skjært motor og uten økonomi til og få den fikset, kan du tenke deg no bedre en og ligge utpå med snøre i vannet og en kaffekopp.

ut på tur

ut på tur

i slutten av tenåra fikk jeg noen venner som også var veldig glad i å være på tur, og vi var mye på tur, og i og med at alle de her var med i speideren ble også jeg dratt inn i dette roverlaget og nesten vær helg var vi på en eller annen form for tur, både med eller utenfor speideren. ble også etterhvert speiderleder for både flokk og tropp, og tiden som speiderleder er noe jeg ofte savner.

på innspeksjon

på inspeksjon

Men vi ble alle eldre, og alle i gjengen fikk seg etterhvert damer og familie, og det ble lengere og lengere mellom vær gang vi dro på tur, og nå er det bare en kompis igjen fra den tiden jeg har noe kontakt med, og Thomas jeg setter veldig pris på å ha deg som en venn.

under åpen himmel.

under åpen himmel.

Som sagt trives jeg veldig godt ute, kan du tenke deg noe bedre en og sove ute under åpen himmel, det er bare synd det skjer så altfor sjeldent, jeg elsker og være på tur, men er ikke no glad i å være på tur alene (ikke helt monsen) så hvis noen har lyst på en helg i skogen så si i fra.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: