Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Sommer`n er i gang
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto

Sommer`n er i gang

Hællæ, nå er det ille lenge siden jeg har kommet med no nytt her, så nå er det vel på høy tid og gi ett lite livstegn igjen.

Heri Engelsviken er sommeren godt i gang med dagstempraturer på 25 grader og en 18-19 grader i vannet, personlig har jeg ikke testet badevannet ennå, men Frøya elsker og kjøle seg ned med en dukkert nå i varmen.

Solnedgang på sjøen (mobilkamera)

Solnedgang på sjøen (mobilkamera)

 

Og makrellen er på plass, i går hvar jeg og ett par til ute fisket, og her er fangsten den består av både makrell sei og torsk.

God fangst

God fangst

Ellers er det ikke så veldig mye spennende og melde, annet en at jeg driver og prøver meg litt på makrofoto om dagen, med litt varierende reslutat, men her kommer noen bilder.

Smørblomst

Smørblomst

Ellers så er vi mye ute og går tur med Per og Oscar, og her er ett bilde fra Elinggårdskogen med utsikt mot Hankøsundet, bildet er tatt en god stund etter solnedgang.

Hankøsundet Nord

Hankøsundet Nord

Så ett bilde av en flue, som jeg er veldig fornøyd med selv, rett og slett fordi fluer er utrolig raske og vare, så og få fokus og stille inn kameraet ikke er lett.

En rask liten flue

En rask liten flue

Så ett bilde av en litt mindre flue på ett gressstrå, her kunne fokuset vært litt bedre, men så hvar det den flua som jeg ville rekke og få med da 🙂

Liten flue på gressstrå

Liten flue på gressstrå

Og her er ett bilde av noen bitte små ederkoppunger.

Edderkoppunger

Edderkoppunger

 

Og til slutt må jeg jo ha med ett bilde av skjønne vakre Frøya som slapper av i varmen.

Frøya slapper av i sommervaremn

Frøya slapper av i sommervaremn

Nyt sommerdagene folkens, en vet aldr hvor mange godværsdager vi får.

 

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: