Hællæ, nå er det ille lenge siden jeg har kommet med no nytt her, så nå er det vel på høy tid og gi ett lite livstegn igjen.

Heri Engelsviken er sommeren godt i gang med dagstempraturer på 25 grader og en 18-19 grader i vannet, personlig har jeg ikke testet badevannet ennå, men Frøya elsker og kjøle seg ned med en dukkert nå i varmen.

Solnedgang på sjøen (mobilkamera)
Solnedgang på sjøen (mobilkamera)

 

Og makrellen er på plass, i går hvar jeg og ett par til ute fisket, og her er fangsten den består av både makrell sei og torsk.

God fangst
God fangst

Ellers er det ikke så veldig mye spennende og melde, annet en at jeg driver og prøver meg litt på makrofoto om dagen, med litt varierende reslutat, men her kommer noen bilder.

Smørblomst
Smørblomst

Ellers så er vi mye ute og går tur med Per og Oscar, og her er ett bilde fra Elinggårdskogen med utsikt mot Hankøsundet, bildet er tatt en god stund etter solnedgang.

Hankøsundet Nord
Hankøsundet Nord

Så ett bilde av en flue, som jeg er veldig fornøyd med selv, rett og slett fordi fluer er utrolig raske og vare, så og få fokus og stille inn kameraet ikke er lett.

En rask liten flue
En rask liten flue

Så ett bilde av en litt mindre flue på ett gressstrå, her kunne fokuset vært litt bedre, men så hvar det den flua som jeg ville rekke og få med da 🙂

Liten flue på gressstrå
Liten flue på gressstrå

Og her er ett bilde av noen bitte små ederkoppunger.

Edderkoppunger
Edderkoppunger

 

Og til slutt må jeg jo ha med ett bilde av skjønne vakre Frøya som slapper av i varmen.

Frøya slapper av i sommervaremn
Frøya slapper av i sommervaremn

Nyt sommerdagene folkens, en vet aldr hvor mange godværsdager vi får.

 

One thought on “Sommer`n er i gang”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.