Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / En liten oppdatering om kreften til Frøya
Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag

Frøya, Toller

En liten oppdatering om kreften til Frøya

Frøya koser seg også i hagen

Her er en liten oppdatering om åssen det går med Frøya etter Kreftopperasjonen.

Vel selve opperasjonen var vellykket, kreftkulen ble fjernet, og skrapeprøve viser at alt kom med, men det kan ennå være kreftceller i systemet, så en cellegiftkur skal også gjennomføres.

Denne har vi desverre ikke ennå fått kommet i gang med, da vi sleter litt med en del av opperasjonssåret som åpnet seg igjen etter at stingene ble tatt, og det ble littegrann innfesert, derfor ville ikke dyrlegen sy det igjen.

Og nå er det sånn at cellegift virker sånn at alle celler vil gro dårlig under cellekuren så vi får bare ta tiden til hjelp, og la det gro ordentlig før vi starter på den 12 uker lange kuren.

Men Frøya er ved godt mot, og bryr seg ikke så veldig om det hele, selv om ho syntes det er litt kjedelig og ikke få lov til og holde høyt tempo og bade i sjøen/dammer/gjørmehull.

I mellomtiden så går ho på tabbeletter som skal hindre eventuelle kreftceller og blomstre frem.

Det ser så langt ut til at dette skal gå bra.

2 Comments

  1. Teddy 25. mai 2019 21:50

    kjempe fint å høre. dere får bare puste ut og inn å gjøre som doktoren sier.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: