Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / En flott tid våren.
Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag Søndagstur og en måned igjen til Jul

Bilder / Foto, Drone, Macro, Ukategorisert

En flott tid våren.

Naturen våkner

Vel det tok ikke lang tid føre mitt nyttårsforsett om og skrive i bloggen litt oftere gikk fløyten, men nå er det tid for ett innlegg igjen.

Jeg elsker våren, kjenne at naturen våkner opp, høre fugglene synge ut og kjenne solen begynner og varme.

Men det er vel litt sånn at vi må ha en vinter for og ordentlig sette sånn pris på våren.

Frøya nyter den siste påskesnøen

Mens vi nyter solen, så kommer nok Frøya til og savne snøen litt, den jenta simpelthen elsker og rulle rundt i snøen, men nå som solen varmer vill hun helst bare være ute og ligge i solveggen og døse.

 

våkner etter dvale

Litt droneflygning har det også blitt tid til nå som det er litt varmere, så tør jeg fly uten og bekymre meg for temratur på batterier.

Stenebråten «Bråtæn»

 

Kjærre i solnedgang

 

Måneskinn over vestbyda

 

Kveldstur

Og til slutt ett bilde av verdens vakreste Frøya.

Verdens vakreste

 

 

One Comment

  1. Per 1. mai 2018 23:56

    Så fantastiske flotte bilder!! Imponerende!!
    Og flotte Frøya!!
    Merethe, Per og Oscar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: