Bygda mi

Vi startet året med nyttårsforsett om at jeg skulle skrive litt oftere i bloggen, men som med forsett flest så startet det bra, men har kokt litt bort etter det, men nå kom det ett lite innlegg igjen.

Her i Onsøy har vi hatt som på sørlandet og østlandet ellers hatt en meget varm forsommer, litt for varm etter min smak, men en skal vel ikke klage.

Med over 20 grader i vannet har det blitt mye bading til Frøyas store fornøyelse, spesielt når også matfar tar turen ut i det våte element, for ikke snakke om når Teodor er her og bader og det er full fart i vannet, da er Frøya og Teodor i sine ess, ellers er Frøya sånn at når vi nermer oss vannet så drar ho meg etter seg og kan ikke komme fort nok ut i, og når vi skal hjem så må jeg mer eller mindre dra ho opp av vannet igjen.

Lange lyse kvelder

Ellers går vel dagene som normalt, og vi nyter de lange lyse kveldene, vintermårket kommer som kjent tidsnok tilbake, og vi prøver så ofte som mulig og ta en kveldstur sammen med verdens beste turkompis Oscar og matfar Per, vi er veldig takknemlige for at vi har dere, sammen løser og skaper vi mange verdensproblemer der vi vandrer og filofiserer.

Verdens beste turkompiser

Nå ser det ut som om «hetebølgen» har gitt seg for en stund, og greit er det, blir litt letter og sove ordentlig når det ikke er 25+ på soverommet, så for en se om det blir no ferietur neste gang jeg har langfri på jobben, har i allefall hatt glimrende vær i denne langfrien.

I farta

Tusen Takk for oppmerksomheten, og kommetarfeltet er åpent.

 

 

 
Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.