Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / 40 år
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

18032014-IMG_6979

Sprinkelet

Vel så er dagen kommet, jeg har fylt førti, og gratulasjonene har strømmet inn på fjøsboka, fra familie og kjente, og fra folk en aldri har truffet annet en på nett.

18032014-IMG_6991

Barske vekstforhold på toppen

Dagen har jeg tilbrakt i skogen sammen med Frøya, og vi har igrunn storkost oss, som vi alltid gjør når vi tusler rundt i skogen og hører på alle lydene, og smaker på alle luktene, og det er liten tvil om at det er vår i luften.

18032014-IMG_6995

Frøya har alltid en pinne på lur

Så mens vi ruslet rundt i skogen i området rundt sprinkeltet, så gled jo tankene inn på at jeg faktisk ble 40 i dag, og hva det vil si, og jeg kom frem til at det faktisk ikke betyr noen verdens ting annet at jeg blir eldre som alle andre.

18032014-IMG_6989

Oslofjorden, Slagentangen og fjellene i Telemark

Men hva har jeg oppnådd i løpet av disse førti årene, vel egentlig ikke så fryktelig mye, men jeg har hatt mange gode opplevelser, og en del ikke fult så gode, som folk flest, det er klart at innimellom savner jeg en famille, men jeg har nok innsett at jeg er alt for sær og kjedelig til at det noen gang kommer til å fungere, og det hjelper vel heller ikke at jeg er ett økonomisk rotehue.

18032014-IMG_6992

Sterke krefter har plassert steinen her

Mange har spurt om når jeg skal feire dagen, og folk har sett rart på meg når jeg har sagt at jeg vill at det skal forbigås i stillhet, for det er jo egentlig ikke noe og feire, samt det faktum at jeg ikke trives noe særlig i store selskap, liker best små forsamlinger der en faktisk for snakket med folk, og dessuten prøvde jeg og be med noen folk på tur for 10 år siden når jeg ble 30, og oppmøtet var på hele 2 personer, så nei, det hopper jeg veldig greit over.

18032014-IMG_6987

Fredrikstad by tatt fra utkikkstånet ved siden Sprinkelet

Men jeg skal ikke klage, har hatt en strålende dag i skogen sammen med Frøya, og jeg er frisk og rask, og snart er det tid for båtsesong, så takk for alle gratulasjoner, og jeg har kommet frem til at førti, det er bare ett tall.

18032014-IMG_7007

Det er vår

Sprinkelet igjen

Sprinkelet igjen

Alle bildene er tatt på dagens tur.

Takk for at du tittet innom.

 

 

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: