18032014-IMG_6979
Sprinkelet

Vel så er dagen kommet, jeg har fylt førti, og gratulasjonene har strømmet inn på fjøsboka, fra familie og kjente, og fra folk en aldri har truffet annet en på nett.

18032014-IMG_6991
Barske vekstforhold på toppen

Dagen har jeg tilbrakt i skogen sammen med Frøya, og vi har igrunn storkost oss, som vi alltid gjør når vi tusler rundt i skogen og hører på alle lydene, og smaker på alle luktene, og det er liten tvil om at det er vår i luften.

18032014-IMG_6995
Frøya har alltid en pinne på lur

Så mens vi ruslet rundt i skogen i området rundt sprinkeltet, så gled jo tankene inn på at jeg faktisk ble 40 i dag, og hva det vil si, og jeg kom frem til at det faktisk ikke betyr noen verdens ting annet at jeg blir eldre som alle andre.

18032014-IMG_6989
Oslofjorden, Slagentangen og fjellene i Telemark

Men hva har jeg oppnådd i løpet av disse førti årene, vel egentlig ikke så fryktelig mye, men jeg har hatt mange gode opplevelser, og en del ikke fult så gode, som folk flest, det er klart at innimellom savner jeg en famille, men jeg har nok innsett at jeg er alt for sær og kjedelig til at det noen gang kommer til å fungere, og det hjelper vel heller ikke at jeg er ett økonomisk rotehue.

18032014-IMG_6992
Sterke krefter har plassert steinen her

Mange har spurt om når jeg skal feire dagen, og folk har sett rart på meg når jeg har sagt at jeg vill at det skal forbigås i stillhet, for det er jo egentlig ikke noe og feire, samt det faktum at jeg ikke trives noe særlig i store selskap, liker best små forsamlinger der en faktisk for snakket med folk, og dessuten prøvde jeg og be med noen folk på tur for 10 år siden når jeg ble 30, og oppmøtet var på hele 2 personer, så nei, det hopper jeg veldig greit over.

18032014-IMG_6987
Fredrikstad by tatt fra utkikkstånet ved siden Sprinkelet

Men jeg skal ikke klage, har hatt en strålende dag i skogen sammen med Frøya, og jeg er frisk og rask, og snart er det tid for båtsesong, så takk for alle gratulasjoner, og jeg har kommet frem til at førti, det er bare ett tall.

18032014-IMG_7007
Det er vår

Sprinkelet igjen
Sprinkelet igjen

Alle bildene er tatt på dagens tur.

Takk for at du tittet innom.

 

 

2 thoughts on “40 år”
  1. Gratulerer igjen. Jeg feiret min 40 årsdag alene med en øl og en Jaegermeister eller to. Ikke så mye å mase med. Håper på 40 nye gode år lillebror. Prekæs. 🙂

  2. Hipp, hipp, hurra og gratulerer igjen Trond.
    Som jeg skrev på melding til deg i går er FØRR de nye tretti =)
    Opp med humøret, livserfaringen kan ikke kjøpes for penger =)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.