Herlige valpene til Ariel
Vel denne helgen har det skjedd en del.
Fredag var det båten på vannet, lørdag kom løpetiden, og i dag har vi vært og besøkt valpene til ariel.
Trangt om plassen.
og vi begynner med besøket på kjenne hos tante Evelyn og Kjell, og Ariel da selvsagt 🙂
Ariel er da en Goldendoddle, og har nå fått noen herlige valper som nå er 6 uker gamle, og med SYLSKARPE tenner, jeg hadde glemt hvordan tenna til Frøya var 🙂
Ille nysgjerrig jeg se
Det er så moro og besøke valper, at en blir fristet til og la Frøya få valper også, men det må nok isåfall bli om noen år.
Passer liksom ikke helt med valper nå desverre, og jeg tror jeg hvis det blir valper en gang i framtiden, at jeg vill få store problemer med og skille meg fra døm.
Frøya er jo bare helt skjønn hu også da 🙂
Men om jeg var veldig begeistret for valpene er nok frøya litt mere skeptisk, ho var veldig snill med dem, men jeg tror hu syntes det ble litt mange krabater på en gang, ho trakk seg litt unna, når vi slapp ho inn i valpebingen, så ho fikk slippe fort ut igjen, ho likte bedre og titte på dem fra litt avstand.
Ikke helt tilpass med alle de små rundt seg
Men på kjenne er det også andre spennende ting, Tente Evelyn er nemlig også ei ordentlig hønemor bokstavelig talt.
Rundt om på tomta er det nemlig ett utall med hønebur med forskjelige rasehøner i og Frøya syntes det er veldig spennende og gå rundt og se på hønene.
Frøya inspiserer ett av høneburene
Men hønene syntes nok Frøya ligner litt vell mye på en rev, og er veldig mye mere skeptisk til Frøya en de er til Ariel, som passer godt på hønene sine.
Men nok om det, flere av valpene er forøvrig til salgs her http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28398104
Ellers på fredagen var det tid for båten på vannet igjen, og den startet og gikk som den skulle i år også, den var på vannet ca klokka 1500 og jeg tok da en liten tur på en times tid for og sjekke at motor og kjøling og alt annet virket som det skal, og det gjorde det, litt senere på kvelden tro vi it for og trene og leke litt sammen med Oscar og Per, og ikke uten grunn var Oscar veldig ivrig på bakparten til Frøya som han har vært den siste uka.
For på lørdagsmorgenen fant vi blodflekker etter Frøya og utover formidagen var det blodflekker på liggeplassene hennes rundt i huset, så da er løpetiden offisielt i gang, så sorry Oscar det blir nok noen uker uten lek nå.
Eller utover kvelden gikk vi en tur til Kirsten og Peder og koste vårs med kyllinvinger (råe til Frøya) litt vin og en liten dram, vi satt ute og koste oss i «sommerkvelden » helt fram til midnatt, før vi tuslet hjemover igjen.
Skjæløy i bakgrunnen
Vel etter valpebsøket og middag fant jeg det for godt til og ta årets første ordentlige båttur, Frøya fikk være hjemme med Mor og Far, ho var sliten nok etter besøk på Kjenne.
Prøvde og fiske litt etter sjøørret, men fikk ikke noe nap, men med strålende sol og flatt vann koste jeg meg virkelig på sjøen i dag, håper vi får mye sånt vær i sommer.
 
Rauer fra vestsiden
Vel det var vell det vi har gjort de siste par tre dagene, og vi er strålende fornøyde med denne helga, og håper vi får like bra vær den neste.
Takk for  denne gang.
One thought on “Valpebesøk, løpetid, og båtsesongen i gang.”
  1. Du er utrolig flink til å skrive, å får med deg det meste. Ariel er hoppende glad hver gang dere dukker opp.Å vi trives godt i deres selskap vi også. Det fine med dere er at dere tar dere god tid når dere er på besøk.Dere er alltid velkommen hit på Kjenne. Stor klem fra oss til dere begge.Hilsen tante Evelyn

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.