Vel, da var det tid for en ny fotoutfordring, og denne gangen er jeg blitt utfordret av Lars Ulriksen til og ta tre bilder rundt temaet søppel, så skal han gjre det samme på sin blogg.

Jeg har fundert i flere dager på hva i all verden jeg skulle finne på til denne utfordringen, og tenkte en stund på og ta tre bilder av meg selv, med tanke på at når man er arbeidsledig blir man ofte sett på som samfunnets søppel, men slo det fra meg igjen, men prøver heller og fortelle litt om en liten lokal plass som kunne vært en virkelig pærle.


Søppel

 

For noen år siden ble det satt opp en lavvo i skontorpskogen, som er åpen for bruk, er ikke helt sikker på hvem som står for den, men har hørt at det er SFO sammen med en eller annen forening.

Men det virker som om de fort gikk lei hele prosjektet, for rundt den plassen som virkelig kunne hvert ett flott turmål for familier med unger, er det ikke mye som sier velkommen.

IMG_1737

Hele plassen virker uferdig og rotete, samt at det ligger søppel rundt og flyter, samt en haug halvråtten plank, som tydligvis har blitt til overs etter bygging.

IMG_1738

Det er også en del huskedekk som ligger og forsøppler området, jeg liker tanken på og sette opp husker og sånt til ungene, men når det bare blir liggende i årevis og gro ned hadde det strengt tatt hvert bedre og la være.

IMG_1740

Som sagt tanken de har hatt med og lage en slik plass er jo glimrende, området er flott, med masse flott turstier på kryss og tvers, men det er trist når resultatet blir det som det har blitt.

Hvis du lurer på åssen Lars sitt søppel ser ut, så finner du det her.

http://no.larsulriksen.com/2015/07/50-ar-seinere/

 

Legg gjerne igjen en kommentar, alltid hyggelig med litt respons.

 

 

2 thoughts on “Søppel”
  1. Leit at sånne plasser som det her, som kunne vært et kjempefint tur-mål bare står og forfaller og ikke blir ferdig. Er det noe du kunne ha tipsa avisen på og dratt igang en liten dugnad på å få ferdig? Mye som gjenstår før det er brukbart?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.