Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Søppel
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Vel, da var det tid for en ny fotoutfordring, og denne gangen er jeg blitt utfordret av Lars Ulriksen til og ta tre bilder rundt temaet søppel, så skal han gjre det samme på sin blogg.

Jeg har fundert i flere dager på hva i all verden jeg skulle finne på til denne utfordringen, og tenkte en stund på og ta tre bilder av meg selv, med tanke på at når man er arbeidsledig blir man ofte sett på som samfunnets søppel, men slo det fra meg igjen, men prøver heller og fortelle litt om en liten lokal plass som kunne vært en virkelig pærle.


Søppel

 

For noen år siden ble det satt opp en lavvo i skontorpskogen, som er åpen for bruk, er ikke helt sikker på hvem som står for den, men har hørt at det er SFO sammen med en eller annen forening.

Men det virker som om de fort gikk lei hele prosjektet, for rundt den plassen som virkelig kunne hvert ett flott turmål for familier med unger, er det ikke mye som sier velkommen.

IMG_1737

Hele plassen virker uferdig og rotete, samt at det ligger søppel rundt og flyter, samt en haug halvråtten plank, som tydligvis har blitt til overs etter bygging.

IMG_1738

Det er også en del huskedekk som ligger og forsøppler området, jeg liker tanken på og sette opp husker og sånt til ungene, men når det bare blir liggende i årevis og gro ned hadde det strengt tatt hvert bedre og la være.

IMG_1740

Som sagt tanken de har hatt med og lage en slik plass er jo glimrende, området er flott, med masse flott turstier på kryss og tvers, men det er trist når resultatet blir det som det har blitt.

Hvis du lurer på åssen Lars sitt søppel ser ut, så finner du det her.

http://no.larsulriksen.com/2015/07/50-ar-seinere/

 

Legg gjerne igjen en kommentar, alltid hyggelig med litt respons.

 

 

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: