Tenk og årene går, du har allerede blitt 11 år, hvor har de årene blitt av?

Du gir meg så uendelig mye, og jeg er ufattelig glad i deg, du er alltid glad for og se meg, og elsker liv og sprell selv om du nå begynner å bli ei godt voksen dame, men du liker også og ligge i armkroken å kose, du er rett og slett en stor myk lykkepille.

Tre ganger hurra for burdagsbarnet, du sjarmerer fortsatt alle du møter på din veg, og du har en utrolig god sjel.

Igjen jeg er utrolig glad i deg, men det tror jeg du er klar over, og det virker som det er gjensidig.

Igjen Gratulerer så mye med 11år, og jeg håper vi har mange år igjen sammen.

Alle bilder er tatt i dag, og hvis du klikker på bildene ser dere vakre Frøya i stort format.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.