Ett riktig godt nytt år til alle som leser bloggen.
Vel da er julefeiringa over for denne gang, og det er på tide og komme seg tilbake til hverdagen igjen, men du verden som vi har kost oss med 14. dagers ferie.
Vi har gått mange og lange turer, og årets juletre var det Frøya som var i skogen og plukket ut.
Juleaften var vi hjemme sammen med mor og far, og det var tradisjonen tro ribbe med tilbehør, og det smakte akkurat som det skulle, bare spør Frøya, ho fikk ogsa smake litt.
Første juledag var mine 2 søstre hjemme, samen med kællær og unger, så da var det full fart, noe som Frøya syntes er helt åleræit, unger er gøy.
Og i dagene etter det har vi bare kost oss med turer hit og dit, vi har vært og besøkt favoritttanta til Frøya nemlik Kirsten fordi der er det alltid masse hundegodt og masse oppmerksomhet og få, og vi har vært og besøkt Ariel, og der holdt de på ute i ett par timer, og fikk utløpt masse energi.
Engelsviken i solnedgang
Nyttårsaften tilbrakte vi hos fam ytterstad, og det ble en livat kveld for der i huset er det en 12 uker gammel valp som heter Storm, og som er en alaskian huskie.
Så med 3 unger pluss valp var Frøya godt og trett når vi kom hjem utpå natten, hadde med kameraet for og ta nyttårbilder, men som jeg ofte har gjort glemte jeg igjen minnekortet hjemme.
Vi hadde en veldig hyggelig nyttårsfering og vi spilte spill og koste oss med fylt kalkun, er alltid trivelig hos fam ytterstad.

hvem har vært her tro?
Men på dagens tur hadde jeg med meg kameraet med minnekort og fikk tatt noen bilder.
Og i dag har det faktisk vært mildt ute, dvs runt 0 grader, så vi har vært ute i flere timer i dag.
har så lyst og bade
Vel turen i dag gikk via Solviken og som vanlig hadde Frøya veldig lyst til og bade, men i dag var det ett isbelte som gjorde det veldig vanskelig, så det ble med litt lek i vannkanten.
ikke lett og måtte gå videre, og vekk fra badestranda
Og selv om matfar hadde lyst til og gå videre så måtte jo Frøya ta en ekstra runde nede på stranda, for selv om det ikke gikk og bade i dag var det masse spennende sjølukt av tang og tare der 🙂
Og så over til mitt siste prosjekt.
hadde opprinnelig planer om og kjøpe meg en van, men ettersom det ble så problematisk med og utvide sertifikatet på kveldstid ble det som kjent oppgitt, så nå har jeg kjøpt meg campingvogn isteden.
Vogna er av merket Hobby prestige og er 520 lang og 220 bred, så nå er plannlegginga av somerferien i gang, og det er store muligheter for at jeg nå kan få rotet meg nordover slik at jeg får sett nordnorge.
vogna er en 87 mod og er meget pen både utvendig og innvendig så jeg tror jeg har gjort ett godt kjøp, selv om den på bildet er veldig møkkete, noe den ble når jeg hentet den.
Kjøpte den på Elverum så den ble møkkete på veg hjem på saltete og klinete veger, men det har vært for kaldt til og vaske den.
Det var det vi hadde og dele denne gang, og igjen en Riktig Godt Nytt År.
One thought on “Godt nytt år”
  1. Godt nytt år til deg også Trond. Jeg håper det blir mange fine turer sammen deg og Frøya dette året! Gratulerer med campingvogna.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.