Da er fuglebrettet satt opp for årets sesong, og fuglene lot ikke vente på seg, det går en liter solsikkefrø i døgnet.

Men skulle vi være så uheldige og få en like streng viner som i fjor trenger de all den hjelpen de kan få


Og så er det koslig og sitte og se på den der de flyr frem og tilbake på brette også, til og med Frøya syntes det er god underholding og sitte og se på de.


Og Frøya er nå en uke inne i sin andre løptid, og ho er noe frustrert over at ho ikke får lov til og løpe noe som helst løs om dagen, og mannfolka står i kø her på utsiden av hundgården og vill inn, mens Frøya er på innsiden og vil ut, men ho må nok vente minst ett par uker til før ho får lov til og omgås guttevennene sine løs igjen.
og Ann kristin det kunne vært moro og fått en bedømmelse av Frøya på den utstillingen, men jeg har aldri vært på hundeutstilling før, så jeg aner ikke hvordan sånt forgår, så jeg trenger isåfall masse hjelp.
Og til slutt en hilsen til Oscar fra Frøya jeg savner deg og gleder meg til dette hormonstyret er over så vi kan leke igjen 🙂

One thought on “Fulgebrettet”
  1. Hei Frøya og Trond.
    Oscar savner Frøya veldig. Når vi parkerer på steder vi har treffes tidligere så viser kroppspråket hans «Hvor er Frøya hen tru». Tiden fremover nå så får vi treffes så ofte vi kan med grillturer, blodspor etc. Gleder oss til vi kan gå tur og «småtrolla» 🙂 kan leke sammen igjen. Hilsen Oscar og Per.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.