to gode venner på kveldstur i skogen
Vel da var endelig tid for ferie for meg også, men ferieværet er ikke noe og rope hurra for, er meldt regn hele den første uken.
Men det nytter ikke sutre over det, det hjelper ingenting.
Har tenkt og bruke en del av ferien på buerskogen camping, der jeg har satt opp camingvogna mi, var der i helgen som var og satte opp gulvet til forteltet, og fikk god hjelp av min søster Mari Anne og Svoger.
Så nå er alt klart til og lage noen koslige dager der, og har folk lyst til og komme på besøk er dere hjertlige velkommen.
Bilder fra campen kommer når jeg klerer og huske på og ta med kameraet dit.
Frøya storkoser seg på slogstur
Dagens bilder er fra kveldens tur som Frøya Oscar Per og jeg tok i området rundt Elingård, ett flott område og gå tur i.
Og vi gleder oss alle fire til vi skal på jakt i heggeli som er ett jakttereng vi har leid, som ligger litt nord for sørkedalen mellom bærum og hønefoss, terenget virker lovende med både rådyr skogsfugl og en del vann med mulighet for ender og gås, og det beste er at vi har ei firmahytte mitt i terenget, så vi ser frem til noen langhelger der.
sjarmtrollet Oscar koser seg også på skogstur.
Ellers er det vel ikke så veldig mye nytt og fortelle anet en at vi som sagt venter ille på godt ferievær, slik at vi kan utforske det flotte terenget rund campingen kanskje vi finner  sopp og bær som vi kan lage noe godt ut av.
mye pent og se på i skogen viss en titter litt etter
blåklokke titter frem blant gresset
Vel det var det for denne gang, men jeg kommer tilbake med bilder fra campingen ettervært, og legg veldig gjerne igjen en kommentar eller en hilsen i gjesteboken.
2 thoughts on “Ferietid”
  1. Kjempekoselig å være på besøk hos deg på campingen. Og vi kommer gjerne igjen!! Forhåpentlig driver ikke lillemann med tenner akkurat da, så han sover litt mer enn å skrike om natta. De to største ungene vil også veeeeeeldig gjerne sove over:D

  2. Gleder meg til jakturen i Heggelia. Vi kommer til å storkose oss alle 4. Det blir en fin opplevelse for Frøya og Oscar. Men før det så vi kose oss med mange fine turer 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.