Vogna og teltet
Vell som tidligere nevnt, er vi i sommer blitt campingturister, og vi har satt opp vogna på fast plass på Buerskogen Camping.
Det er ett flott sted langt inne i skogen ved øresjøen i halden.
Utsikten fra vogna
Utsikten fra plassen jeg har fått, kan jeg ikke klage på, og når først finværet kom, så har jeg hatt noen hærlige dager på camping.
Thomas og Sølvi Soleng Larsen
Og jeg har vært så heldig og få masse besøk har er kompis Thomas med følge på en liten dagstur, denne ettermidagen kom det en del torden så de var ikke så veldig lenge, men ille koslig var det.
Ungene var også med, og de fikk vel så vidt dyppet seg i vannet føre lynet kom litt for nærme til at det var fornuftig og oppholde seg i vannet.
Frøya og Stefan
Yngstemann til Thomas og Sølvi er ikke redd for Frøya 🙂 de delte på kjeks, og lekte med pinne, er artig og se hvor forsiktig Frøya er med småunger.
 Er godt og sove litt også
Og Frøya har gjort stor suksess på campen, alle ungene vi møter, spesielt jentene sier åååååå for en søt hund du har, kan vi klappe den, og så glad Frøya er i unger står hun og logrer med hele kroppen vær gang ho får lov til og hilse på ungene.
Lillesøster og gjengen
Men jeg har hatt mere besøk jobbkammerat har vært og overnattet 4 netter fordelt på to ganger, og Lillesøster har vært og overnattet to ganger, og vært på dagstur en gang, er veldig koslig med gjengen på besøk, tenker jeg skal spørre ungen og de vill være med og overnatte alene, og være på guttetur, dog en av gangen 🙂 hvis det vill og får lov da.
Frøya tar ett kveldsbad
En annen fin ting er at sjøen ved vampen er ferskvann, det finnes ikke brennmanet, og det blir fortere varm en sjøen, det var 25 grader i vannet i går ettermidag, det er rett og slett deilig og bade der.
Frøya koser seg
Og nå de siste dagene som det har vært virkelig varmt så stokoser Frøya seg i vannet, der er ille moro og bade samtidig som det er avkjølende, og flere av ungene på campen elsker og kaste ting i vannet for ho, Frøya vill rett og slett ikke opp av vannet igjen, flere ganger har jeg vært nødt til og svømme ut for og hente ho, når ho skjønner at vi skal opp til vogna, er bandenymfa mi det 🙂
Er helt greit og leke litt i skogen også
Buerskogen ligger som navnet tilseier i skogen og vi har vært ute og forsøkt og finne sopp, men desverre uten hell, men det bryr Frøya seg lite om, er lykkelig alikevell, er så mye og lukte på i skogen, og ho vill veldig gjerne at matfar kaster en pinne eller to.
Men nå er det snart jakt, så får vi se om ho fortsatt husker åssen det er og hente vilt, jeg gleder meg, men det får vi komme tilbake til.
Deilig og slappe av også
Men det er også viktig og slappe litt av i mellom skosturene og badinga, og det har Frøya ikke noen problemer med, og vi avslutter dagen i dag med det, og prøver og nyte den siste helgen i ferien føre det er tilbake til værdagen.
Ha en fortsatt flott sommer.
2 thoughts on “Campingliv”
  1. Gutta får gjerne komme på tur til deg alene. Og jeg tror da det at de helt sikkert har lyst selv også. Er stas og være sammen med onkel. Kan dog hende Teodor ikke tør å sove alene, og vil sove inne hos deg da.

  2. Så fint du har det Trond.Skjønner godt at familie og venner liker seg hos deg. Å Frøya har det jo som plommen i egget. Stor klem fra tante Evelyn

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.