Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / campingliv / Campingliv
2. Søndag i advent Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider

campingliv

Campingliv

Vogna og teltet
Vell som tidligere nevnt, er vi i sommer blitt campingturister, og vi har satt opp vogna på fast plass på Buerskogen Camping.
Det er ett flott sted langt inne i skogen ved øresjøen i halden.
Utsikten fra vogna
Utsikten fra plassen jeg har fått, kan jeg ikke klage på, og når først finværet kom, så har jeg hatt noen hærlige dager på camping.
Thomas og Sølvi Soleng Larsen
Og jeg har vært så heldig og få masse besøk har er kompis Thomas med følge på en liten dagstur, denne ettermidagen kom det en del torden så de var ikke så veldig lenge, men ille koslig var det.
Ungene var også med, og de fikk vel så vidt dyppet seg i vannet føre lynet kom litt for nærme til at det var fornuftig og oppholde seg i vannet.
Frøya og Stefan
Yngstemann til Thomas og Sølvi er ikke redd for Frøya 🙂 de delte på kjeks, og lekte med pinne, er artig og se hvor forsiktig Frøya er med småunger.
 Er godt og sove litt også
Og Frøya har gjort stor suksess på campen, alle ungene vi møter, spesielt jentene sier åååååå for en søt hund du har, kan vi klappe den, og så glad Frøya er i unger står hun og logrer med hele kroppen vær gang ho får lov til og hilse på ungene.
Lillesøster og gjengen
Men jeg har hatt mere besøk jobbkammerat har vært og overnattet 4 netter fordelt på to ganger, og Lillesøster har vært og overnattet to ganger, og vært på dagstur en gang, er veldig koslig med gjengen på besøk, tenker jeg skal spørre ungen og de vill være med og overnatte alene, og være på guttetur, dog en av gangen 🙂 hvis det vill og får lov da.
Frøya tar ett kveldsbad
En annen fin ting er at sjøen ved vampen er ferskvann, det finnes ikke brennmanet, og det blir fortere varm en sjøen, det var 25 grader i vannet i går ettermidag, det er rett og slett deilig og bade der.
Frøya koser seg
Og nå de siste dagene som det har vært virkelig varmt så stokoser Frøya seg i vannet, der er ille moro og bade samtidig som det er avkjølende, og flere av ungene på campen elsker og kaste ting i vannet for ho, Frøya vill rett og slett ikke opp av vannet igjen, flere ganger har jeg vært nødt til og svømme ut for og hente ho, når ho skjønner at vi skal opp til vogna, er bandenymfa mi det 🙂
Er helt greit og leke litt i skogen også
Buerskogen ligger som navnet tilseier i skogen og vi har vært ute og forsøkt og finne sopp, men desverre uten hell, men det bryr Frøya seg lite om, er lykkelig alikevell, er så mye og lukte på i skogen, og ho vill veldig gjerne at matfar kaster en pinne eller to.
Men nå er det snart jakt, så får vi se om ho fortsatt husker åssen det er og hente vilt, jeg gleder meg, men det får vi komme tilbake til.
Deilig og slappe av også
Men det er også viktig og slappe litt av i mellom skosturene og badinga, og det har Frøya ikke noen problemer med, og vi avslutter dagen i dag med det, og prøver og nyte den siste helgen i ferien føre det er tilbake til værdagen.
Ha en fortsatt flott sommer.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: