Ja hei igjen.
Det har skjedd en del siden sist.
På Tirsdag var vi på valpetreff på Fredrikstad hundeskole (samme sted som jeg skal på valpekurs) og der skal jeg si Frøya likte seg i heftig lek med en 10 12 andre valper, etter leken var det litt prat om hundehold gennerelt, og litt om treningsmetoder og rasetypiske egenskaper, og etter det var det en økt til med lek, hele oppleget varte i 3 timer og var gratis, ett kjemeflott opplegg syntes jeg.
I går (onsdag) var vi en tur hos dyrlegen og fikk sprøyte ormekur eg en generell sjekk, og alt var tipp topp.
I dag har vi vært en tur hos tante Evelyn og besøkt en Labradoodel, eller var det eller var det goldedoodel (unnskyld tante husker ikke) på 8 mnd og det virket som om de trivdes i lag.
Litt masete ble det riktig nok da det var bekmørkt ute, og de bare var inne.
Ellers litt annet nytt.
Har hvert tyver her og stjelt mopeden min, kom hjem fra jobben på tirsdag, og da var den vekk.
Det er en synd og skam at det ikke går an og få ha noe i fred, kan ikke skjønne at en 20 år gammel moped kan være noe og gjøre seg til kjeltring for, men sånn er det.
Ellers for dere ha det godt til neste gang alle sammen.

2 thoughts on “”
  1. Hei Trond Arvid!
    Det var så koselig å få besøk av deg og Frøya. Frøya er bare vakker. Ariel ble jo helt i hundre, hun er en Golden doodle.Håper du får like mye glede av Frøya som vi har av Ariel. Dere må komme på besøk snart igjen. Det er bedre at de får utfolde seg ute. Masse hilsen fra tante Evelyn

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.