Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Søndagstur og en måned igjen til Jul
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya, hund, Toller, Ukategorisert

Søndagstur og en måned igjen til Jul

23112013-IMG_6774

Er jeg ikke vakker

Hei igjen, i dag har det vært nydelig vær, og Frøya og jeg har vært og gått en god og lang sødagstur i dag, faktisk godt over en mil i det deilige kjølige været, og underveis har vi lekt med ball, og hatt søk etter ball, noe Frøya elsker.

Ellers er det egentlig ikke så mye nytt og fortelle om, her går daglilivet i sin normale tralt, og har ikke begynt med julestresset ennå. (vi er egentlig noen ordentlige vanedyr begge to)

23112013-IMG_6781

Hvor skal han kaste ballen nå?

Det vi savner litt nå, det er sollys, dagene er veldig korte, så det blir mye turer i mørke, så vi ønsker oss litt snø som kan lyse opp litt, men vi trøster oss med at det er under en måned igjen til sola «snur» igjen og naturen på ny våkner til liv og fuglesang.

Skal vel innrømme at vinteren også har sin sjarm, men jeg kunne nok aldri bodd i nordnorge med mørketiden.

23112013-IMG_6765

Frosene epler

23112013-IMG_6767

Deilig og løpe runt i skogen

Men nå er det ikke lenge igjen til Jul, og neste helg starter også vi juleforberedelsene i form av juleverksted oss en kompis, men det kan vi komme tilbake til i neste blogginnlegg.

23112013-IMG_6788

Frossen kvist

Da sier jeg takk for besøket og velkommen igjen, og nyt den siste uka i november, husk den kommer aldri igjen.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: