Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Ny oppdatering om kreften til Frøya
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya, hund, Toller

Ny oppdatering om kreften til Frøya

Vakre Frøya

Hei, her er en ny oppdatering om åssen det går med kreftbehandlinga til Frøya.

Ho fikk som dere som har fulgt oss konstatert kreft tidligere i år, og ble opperert for dette, så skulle det en 12 ukers cellegiftkur følges for og fjerne alle rester av kreften.

Men det oppsto ett lite problem, opperasjonssåret åppnet seg etter at stingene ble tatt, og det ble en liten innfeksjon i såret slik at dyrlegen ikke ville sy det igjen.

Og ettersom såret var plassert sånn som det var (se tidligere innlegg) med mye bevegelse, så tok det veldig lang tid for og få såret til og gro nok til at vi kunne starte på cellegiften, cellegift hindrer som kjent celler til og gro.

Men nå har endelig såret grodd så nå er vi i gang med siste fase, siste torsdagen i juni fikk Frøya sin første dose, og bortsett fra at ho hater og besøke dyrlegen, så merket vi ingen ting på Frøya, ho er fortsatt seg selv og kvikk og rask som alltid.

Nå på torsdag skulle vi ha dose nr 2, men resultatet av blodprøven tilsa at vi måtte vente noen dager til føre ny dose, så neste dose er nå satt til tirsdagen.

Så tross i all bekymring ser det en så lenge ut til at dette tross alt skal gå veldig bra, vi må bare vente og se.

Takk for oppmerksomheten, og skriv gjerne en kommetar her.

3 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: