Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / Ny flott dag på Rauer
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt, Bilder / Foto, ferie, Ukategorisert

Ny flott dag på Rauer

23072014-IMG_7333

Rauerkalven

I steikende sol og over 30 varmegrader er det deilig og kunne dra på sjøen, men i dag har det vært varmt selv på sjøen, men da er det deilig og ta seg en dukkert.

nesten hele stranda for oss selv

nesten hele stranda for oss selv

vel som sagt gikk turen i dag til Rauer, nærmere bestemt paradisbukta, siden dette er en militær øy er det egentlig ikke lov og gå i land her, men det blir ikke like strengt håndhevet som tidligere, dermed er det ikke like overfylt på strendene her som andre steder, i dag var det stort sett kun ett par tre fire båter til som la til her.

hund og barn koser seg

hund og barn koser seg

Med på turen i dag var Mari Anne og Lars Jacob og de yo yngste ungene, og Jessah Tembrevilla Hagen, min nye svigerinne, ogvi var enige alle sammen at det var veldig varmt i dag.

24072014-IMG_7355

Lav som vokser på steinene helt nede i vannkanten

Rauer er en vulkanøy så hvis en titter seg litt rundt er det mye og se på, samt at det er såpass urørt som det er her ute.

Stein med huller i

Stein med huller i

24072014-IMG_7347

Jeg vill ikke ha en slik stein i hodet

Lillesøster var dagens kokk, og på menyen var det grillet laks pølser mais og hamburger, alt med tilbehør som hører til, tusen takk for mate Mari Anne jeg storkoste meg.

gammel anvisnigsgrav

gammel anvisnigsgrav

Spora etter militæret er godt synlige, og det holdes fortsatt øvelser her ute, men det er en stund siden denne skytebanen ble brukt, men vi fant masse gamle patronhylser, og både råfis og blåfis i diverse kalibre.

min nyesvigerinne Jessah Tembrevilla Hagen

Og  til slutt ett bilde av verdens vakreste Toller

Frøya elsker og bade (foto Jessah Tembrevilla Hagen)

Frøya elsker og bade (foto Jessah Tembrevilla Hagen)

Takk for turen folkens håper det blir flere.

info om Rauer

Rauer naturreservat

Rauøy

Rauøy fort

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: