Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Juleverksted og vindfull søndag
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Frøya, hund, Toller

Juleverksted og vindfull søndag

Solviken, godt det ikke er badesesong nå

Solviken, godt det ikke er badesesong nå

 

Hei igjen, i dag viser kalenderen 1. desember, men en skulle ikke tro det, det er 10 varmegrader ute og nesten litt våraktig, men det blåser ganske kraftig i deg til østlandet og være.

Fjorden går hvit i dag, men det stopper ikke Frøya til og bade litt, den frøkna benytter alle muligheter når det er vann i nærheten (Toller)

30112013-IMG_6815

Bølger er bare moro det.

Og når badet er unnagjort så skal det rulles litt, helst i tang og tare og sånt som lukter litt «godt» 🙂

30112013-IMG_6814

Godt og rulle rundt litt etter ett bad

Men det er nok ikke alle som er like fornøyd med mye vind, eieren av denne campingvogna har hatt litt flaks.

30112013-IMG_6808

solviken camping 1 des 2013

Og det var søndagen.

i går var det tid for og ta opp igjen en gammel tradisjon som har ligget litt i brakk ett par tre år, nemlig juleverksted hos Henning, og da dreier det seg om julemat.

Tidligere har vi lagd julepølser, julesild, sylte, leverpostei medisterkaker og sylteflesk, men i år kom vi frem til at det ble litt mye, så vi begrenset det ned til og lage sylte, medisterkaker og leverpostei i år, mest for og begrense det til en dag.

29112013-IMG_6794

Lever og spekk til leverposteien

Det er alltid moro på kjøkkene til Henning, og håper vi klarer og holde liv i denne tradisjonen i mange år til.

29112013-IMG_6795

lever brunes

Det litt moro og ha noe julemat som en har laget helt bra bunnen av selv.

29112013-IMG_6797

lever og spekk kvernes

29112013-IMG_6804

formene fylles og så steking

29112013-IMG_6806

Steking av mesisterkaker

29112013-IMG_6807

Og resultatet er masse god julemat.

Da gjenstår det bare og ønske dere alle en god adventstid, og takk så mye for besøket, og kom gjerne med tilbakemeldinger.

 

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: