Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Hærlig vårdag
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Frøya, hund

Hærlig vårdag

Knopene våkner

Knopene våkner

I dag var det tid for søndagstur igjen, denne gangen i gnistrende vårvær, med nesten sommertemratur og i dag gikk turen til området Sandaa, som er speiderhytta til 1. Fredrikstad, ett kjempeflott område. (har selv vært speiderleder og vet derfor om sånne plasser) hytta og plassen rundt ligger litt utenfor allfarsvei på østsiden av vannsjø, og det ble ca en mil og gå fra parkeringa frem og tilbake (5km ver vei)

Spreke lillesøstra mi

Spreke lillesøstra mi

I dag var også lillesøster og ungene med i tilegg til Henning og Mona med datter og selfølgelig hundene da, og jeg tror alle både firbente og tobente koste seg stort i deilig vårsol, jeg har i allefall kost meg veldig.

Minstemann i dagens flokk slapp og gå hele veien, men det var ikke noe problem for min spreke lillesøster.

Gutten i røken

Gutten i røken

Litt  grilling må til når vi først er på søndagstur i flott vær, av både grillmat og marsmellows, litt godt må en jo unne seg.

 

Hundene i full fart, og selfølgelig er Frøya i vannet

Hundene i full fart, og selfølgelig er Frøya i vannet

Vel da lar jeg bildene vise resen av turen, takk for turen, er deilig med ordentlige dagsturer, spesielt når en er så heldig med været.

Gnistrende vårvær

Gnistrende vårvær

alt våkner til liv om dagen

alt våkner til liv om dagen

Er ikke bare dataspill som er artig, disse to elsker og være ute.

Er ikke bare dataspill som er artig, disse to (tre) elsker og være ute.

 

Flotte Aron

Flotte Aron

Ariel liker og være med Frøya på tur

Ariel liker og være med Frøya på tur

 

Hmm er det inianergener her sittingbull ugh ugh

Hmm er det indianergener her sittingbull ugh ugh

Sorry Henning, jeg klarte ikke dy meg.

Tusen takk for turen folkens, håper det ga mersmak.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: