Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Det er vår igjen.
Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag

Bilder / Foto

Det er vår igjen.

Endelig er våren her igjen, og det er bare og nyte at naturen er i full gang med og våkne opp, og det ene vårtegnet dukker opp etter det andre.
 Isen kjemper en tapt kamp mot plussgradene
Nå på denne tiden av året er det rett og slett bare hærlig og være ute og høre at fuglene våkner til liv og synger som best de kan, og rett og slett føle våren.
Thea Loise sjekker om det er noen biller i barken.
Både store og små koser seg ute på tur i sola
Frøya koser seg i vårsola.
Og det gjør denne nydlige jenta her ogsåOg denne karen er nok glad våren er her


Konklusjon kom dere ut og nyt dagene.3 Comments

  1. Anonymous 10. april 2013 15:06

    Flotte bilder du har tatt. Stor klem fra tante.

  2. Ann Kristin for Tascha & Cherie 10. april 2013 16:18

    Flotte bilder! Og så ser jo jeg ei nydelig 4-beint jente :-). Fortsett å nyt dagene; det går så fort når det først setter i gang. Hilsen Ann Kristin & jentene i Asker (som fant den første blåveisen i dag)

  3. Lars Ulriksen 10. april 2013 20:42

    Godt å se at det er fler som nyter at våren er på G =) Flotte bilder Trond, jeg liker nummer to… isen som kjemper mot sola. Fant dere forresten noen biller i barken? Frem med macro-objektivet!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: