Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Vintersolverv
Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur “Villmarka” kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag Søndagstur og en måned igjen til Jul Ekko Hei (ny) sveis Hummer og kanari Hipp Hurra Frøya har bursdag i dag Kanalferien. siste del Lårdalsstigen. kanalferien fortsetter Ekspedisjon Telemarkskanalen. Vår fantastiske natur Gråmåke Ettermidagstur til Sølvstufoss vann og sjø Klar for ny båtsesong Ekorn Det er vår igjen. Sjelens speil Syltetøyglasset og to kopper kaffe Nytt år nye muligheter

Ukategorisert

Vintersolverv

Hipp hurra i dag klokken 05:30 skjedde det, sola snudde, så nå går det mot lysere tider, selv om det går noen uker føre det er noe særlig merkbart, så er det veldig deilig og vite at det nå går den rette veien igjen, lyse vår og sommerkvelder, noe som både matfar og Frøya syntes er flott.
Ellers er det jo også bare 2 dager til jul og jeg merker at det er mye stressede folk rundt om kring nå, heldigvis er ikke jeg den typen som stresser meg opp veldig bare fordi det er jul, hvorfor vaske alle skuffer og skap, det er vell ikke inne skapa og oppe i skuffene vi skal feire jul?.
Det blir nok jul selv om ikke alt er helt perfekt.
Men det skal bli deilig med noen dager fri fra jobben, vi har stengt hele romjulen så det blir en ukes fri, og det skal vi utnytte med og kose vårs, og ta litt lengere skogsturer en vi har til værdags, (trengs nok for og forbrenne masse god julemat) hvis snøen holder seg borte da, alle maser om snø til jul, men jeg syntes det er helt greit uten snø jeg, mye enklerer og ta seg fram i skogen da, men jeg kan forstå at ungene ønsker seg snø da.
Vil med dette også ønske alle som leser dette en riktig god Jul.

One Comment

  1. Carina Josefine 23. desember 2011 14:43

    Feirer du ikke jul oppi skuffene?? Raring!

    Ønsker uansett deg og Frøya en god jul 🙂

Post a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.