Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / "villmark" / "Villmarka" kaller
2. Søndag i advent Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider

"villmark", Bilder / Foto, campingliv

«Villmarka» kaller

Svartodden

Svartodden

Det var en gang for lenge siden, dvs på mitten av 90 tallet, den gang jeg ung, at vi var en gjeng som dro på tur, veldig mye på tur i skog og mark, og alle andre steder.

Vel den tiden er definetivt forbi, men har mange gode minner fra den tiden, som snøhuletur på fjellet i 30-  og turer til ei lita hjemmelaget «tømmerkoie» i gressvikmarka.

Men den gamle gjengen er borte, men trangen til og dra på nye turer er sterk.

Mulig dette er ett utslag av 40 års krise, men er ny i gang med en fornyelse av en del av det gamle turutstyret med håp om at en av og til kan få lurt med seg noen på tur ut i «villmarka».

Tømmerkoia i gressvikmarka

Tømmrerkoia i gressvikmarka.

Vell noen turer har det blitt, sånn som turen til hardangervidda i sommer, og har funnet ut at kravet til litt komfor har blitt litt høyere, merket godt på ryggen at ett flatt liggeunderlag ikke får meg en den samme gode søvnen som for 20 år siden, så en del av oppgraderinga blir ett litt mykere oppblåsbart unnderlag.

Turene som jeg ønsker og dra på behøver ikke være langt vekk, kanotur på vannsjø, eller kornsjø, eller muligens Stora lee med muligheter for og fiske litt ørret.

18032014-IMG_6991

Gressvikmarka

 

Rett og slett bare komme seg litt ut og nyte naturens lyder, kanskje plukke litt sopp og bær, steke flesk på bålet og fotografere.

Ett lite problem er at jeg er ikke helt Lars Monsen som liker best og være på tur alene, så liker jeg litt selskap på tur, så drømmer du som jeg om villmark i små doser, så er du velkommen til og være med på tur.

hardangervidda

hardangervidda

Har jo att lite håp om og kunne ta med noen nevøer på tur, hvis de har lyst og prøve seg på villmarksliv, så får vi se om jeg klarer og gjenopplive min gamle villmarksdrøm, og vill du være med så heng på.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: