Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Veldig bekymret matfar
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Veldig bekymret matfar

Ariel og Frøya er veldig gode venniner.
Vel sist uke fikk vi innkalling fra dyrlegen til ny vaksinasjon, så jeg ringte inn og fikk time i går, men der fant de ut noe som fikk hjertet mitt til og stoppe.
Etter at vaksinen var gitt, sjekket dyrlegen almentilstanden, dvs beveglighet i ledd,ører poter øyne, dvs alminnelig helseundersøkelse, og alt var kjempeflott helt til han skulle lytte på hjertet, han lyttet og lyttet flyttet stetoskopet og lyttet litt til, så sa han her er noe som bør sjekkes nærmer.
Han hørte en lyd, eller en bilyd som han kalte det.
Han forklarte det med at hørte en turbulens i hjertet, og forklarte videre at det ikke behøver og bety noe alvorlig, men at han ville sjekke det ut siden Frøya ikke er mere en 2 år gammel.
Så nå har vi fått time den 15 desember og skal da inn til hjertescanning.
Men du verden den følelsen jeg har nå den er ikke god, tenker jo det værste med en gang, og jeg skal ærlig innrømme at jeg aner ikke hva som kan forårsake turbulent lyd fra hjertet, selv om jeg er en gammel sanitetsmann fra millitæret.
Har ikke hatt en god dag på jobben i dag for og si den sånn, har bare gått rundt og tenkt på godjenta mi i hele dag, og prøvd og trøste meg med at det ikke behøver og bety noe, og at det ikke er akutt, og at vi kunne leve som vanlig frem til undersøkelsen den 15.
Men nok om det, mere info kommer når vi har vært inne til undersøkelse.
Litt vennskapelig bryting
På veien hjem dro jeg innom tante Evelyn for litt moralsk støtte, og får og prøve og få tankene vridd over til litt positivitet, og Frøya og Ariel storkoset seg som vanlig i sammen, og der  begynte ho sannelig og blå litt også, så nå er løpetiden i gang, så nå blir det desverre ikke noe Oscar eller løpe fritt i tre uker fremover dvs frem til hjertescannigen.
Hmm lurer på om Frøya merker min bekymring eller om det er løpetiden, men ho har passet veldig godt på meg i kveld, og vill kose hele tiden godjenta mi.
Vel det var de kjedelig nyhetene jeg hadde denne gang, men jeg kommer ikke til og få ordentlig fred føre etter den 15, og satser på at dette ikke er alvorlig, til helgen tar vi oss en ny tur til Svartodden for og se om nyttårmidagen kan bli en storfugl, selv om jeg ikke helt tror vi klarer det denne gangen heller, men ett flott sted for og koble vekk hverdagen en liten stund.
Fortsatt god kveld.

5 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: