Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / vann og sjø
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Båt og jakt, Bilder / Foto

vann og sjø

Over Lera mot Onsøy
Etter og ha fått en liten lekkasje rundt det ene vinduet i båten, er det nå tid for totalt om trekking inne i cabinen i båten 🙁
Man en så galt det er, var det faktisk på høy tid, for båten er av sent 70 tall og da var det på mote med skrikendes oransje, så det skal bli godt med litt nye farger.
På lørdag fikk jeg meget god hjelp av Lars Erik med og trekke skroget på nytt, og etter og ha trukket skroget på den ene siden fant vi ut at nok er nok, og tok oss en liten tur ut i det fine været, og her er noen bilder fra den turen.
Isegran og Gamlebyen fredrikstad
Porten til Hvaler
Strømtangen Fyr
Rauer i solnedgang
Fredrikstadbroa
Men det er ikke bare på sjøen det er mye vann om dagen, flommen på østlandet merket vi godt når vi gikk Glomma inn til byen, men 16 km lenger nord i Sarpsborg så det slik ut i sarpefossen.
Veldig mye vann i fossen
Når vi var og tittet på fossen gikk det 2800 m/3 vann i sekundet, og når vi stod der kom det flere trær utfor fossen, klart veldig tragisk for de flommen har rammet, men veldig spektakulært og se på her i fossen.
Sarpefossen fra oversiden
Theodor (nevø) syntes det var spennende ved fossen
Under flommen i 2011 så var vel hvis jeg husker rett maks vannføring ca 2600m/3 og i 95 så var det hele 3700m/3 og da ble det snakket om og sprenge vekk deler av dammen for og få unna vannet, men det ble ikke gjort, men det forventes at det vill stige til rundt 3000m/3 i mitten av denne uken.
Det var dagens lille bloggbidrag.
 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: