Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / Tur til Svartodden
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt, Frøya

Tur til Svartodden

Hytta
Vel nå er det veldig lenge siden jeg ga lyd fra meg her på bloggen, men nå kommer det en liten oppdatering.
Vi har vært på hyttetur, vi kjørte inn på en av firmahyttene til jobben, nærmere bestemt den som ligger på svartodden i nordmarka/Oslo.
Hytta ligger meget iddylisk til ved søndre heggelivann, og er ei gammal laftet hytte uten strøm og vann, men det er en veldig stemningsfylt hytte med oljelamper og stearinlys, gasskjøleskap og gasskomfyr.
Frøya sjekker ut ett hogstfelt.
Formålet med turen var da selvsagt , kos, og det og komme seg litt vekk fra værdagen, men jeg kan like godt avsløre med en gang at jaktutbytte denne gangen ble null, og om det skyldes uflaks, eller udyktige jegere skal jeg la være opp til andre og bedømme 🙂
Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg hadde iallfall en strålende tur.
Solnedgang ved hytta
Men jeg dro ikke på tur alene, Frøya var selvsagt men, men  ut på ettermiddagen mandag så kom tante Kirsten,og Peder på besøk, og mere koselig besøk skal man lete lenge etter.
De hadde med seg en masse fiskeutstyr, og hadde store planer om og fange mye fisk, så hytteboka ble gjennomgått med stor iver for og sjekke om andre hadde gjort no fangster her tidligere, og hytteboken avslørte fangster av ørret på over kiloen, men årstiden var nok ikke den rette for også her ble det null fangst, og det skyldtes iallfall ikke udyktighet, for tante og Peder kan virkelig det med og fiske i ferskvann.
Frøya er veldig glad og Kirsten og Peder
Men om fangsten var heller dårlig var kosen på topp, god mat og vin med noe attåt, og ei storfornøyd frøya som fikk masse tur i skogen, og masse oppmerksomhet på kvelden, ho sovnet med ett smil vær kveld.
Peder og Frøya speider etter viltet.
Vi hadde i utgangspunktet lov til og jakte alt vilt opp til og med rådyr, men det var skogsfuglen vi så mest av, men og den på skuddhold virket umulig, den satt inne i den tetteste granskogen og hørte oss nok på lang avstand så den lettet lenge føre det var noen vits i og løfte børs opp til skuldra, så noen nyttårmidag ble som kjent ikke sikret denne uken, men jeg skal prøve og ta en tur opp også neste helg, da kun på en helgetur, så får vi se om vi har mere flaks da.
Frøya sjekker ut om det er noe abbor i abborvann
Vel dagene gikk fort i godt selskap og på Onsdag måtte Kirsten og Peder forlate oss da de skulle videre på ferie sørover, men vi fikk nytt besøk når de dro, så kom Oscar og Per på besøk, det hjalp ikke noe på jaktstattestikken, men Frøye likte og få besøk av Oscar, og Oscar likte tydelig duften av Frøya, for ho er nok ikke så veldig langt unna løpetid, og det merker Oscar godt 🙂
Frøya og Oscar storkoser seg i storskogen.
Oscar hadde nok mere lyst til og beile til Frøya på kveldene, men Frøya ville slappe av og prøvde og avfeie han så godt hun kunne, så roen senket seg da til slutt i hytta om kvelden, og når dyra først fant roen så sov de meget godt.
Frøya slapper av foran peisen.
Vel utbyttet ble kanskje ikke bra, men Frøya iallfall ett rådyr, som hun fikk jage litt på, og vi fulgte jakten på gps, og hu jaget noen hundre meter, men fikk ikke jagd det mot oss, men flinke Frøya ga seg tidlig, og fulgte sitt eget bakspor tilbake til oss, logrende og fornøyd over sin egen innsats.
Per studerer kartet hvor skal vi prøve oss nå.
Vel som tidligere sagt ble ikke kjøttutbyttet stort, men sinnsutbyttet ble veldig stort, og jeg har ordentlig kost meg i deres selskap og håper jeg kan få flere turer sammen med dere alle, og avslutter her med ett par bilder til.
kveld ved hytta
ikke helt fullmåne
Takk for turen folkens det betyr mere en dere aner.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: