Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Snart ferdig med cellegift.
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya, hund, Toller

Snart ferdig med cellegift.

Bilde fra dagens søndagstur.

Her er en ny liten oppdatering om kreftbehandlinga til Frøya, og nå nærmer vi oss slutten.

På Torsdag var vi og fikk den nest siste dosen med cellegift, og alle prøver er som de skal være.

Det er utrolig deilig at dette nærmer seg slutten, og at det har gått så bra som det har, det har vært lange måneder, og ikke minst ad det tok så lang tid fra selve oppreasjonen til vi fikk begynne med cellegiftkuren pga av opperasjonssåret som ikke ville gro ordentlig, og som fikk en liten innfeksjon.

Men Frøya har stått i det, og heldigvis tror jeg ikke ho har merket så mye til det hele bortsett fra selve opprasjonen, og at vi har vært veldig ofte oss dyrlegen da, ett sted ho helst ikke vil være.

Så er det jo også annet og bekymre seg om dagen, denne mystiske hundesykdommen som har rammet landet vårt, jeg håper indrlig at de snarest finner ut av det, og hvordan man unngår og få dette, for helt ærlig nå er lommeboka tom, og håper inderlig at vi klarer og unngå en runde med dett også.

Vi har riktig nok tatt våre forholdsregler med hensyn til hilsing på andre hunder en de vi kjenner veldig godt, men og nekte en Toller og snuse i grøfter når vi går tur, det ser jeg på som nesten dyremishandlig, så da prøver vi isteden og gå litt utenfor allfarvei.

Frøya nyter ett bad på dagens tur

vel, det var dagens lille innlegg, og til de av dere som ikke kjenner hele historien så er det her noen lenker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: