Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / skogen er full av rådyrskanker
Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur “Villmarka” kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag Søndagstur og en måned igjen til Jul Ekko Hei (ny) sveis Hummer og kanari Hipp Hurra Frøya har bursdag i dag Kanalferien. siste del Lårdalsstigen. kanalferien fortsetter Ekspedisjon Telemarkskanalen. Vår fantastiske natur Gråmåke Ettermidagstur til Sølvstufoss vann og sjø Klar for ny båtsesong Ekorn Det er vår igjen. Sjelens speil Syltetøyglasset og to kopper kaffe Nytt år nye muligheter

Frøya

skogen er full av rådyrskanker

Vi har nå gått blodspor noen ganger, og det virker som om Frøya digger det.
Her i mitten av uka la Per og jeg opp ett par enkle spor, som Oscar og Frøya ikke hadde noen problemer med og følge, og det er bare så kult og gå bak og følge med hvordan hundene jobber, med nesa.
I går prøvde jeg og gjøre det litt mere vrient og var ute og la ett spor på ca 100m med ett par svinger og igjenom litt kratt, og lot det ligge 3 timer før vi gikk, men det var tydligvis ikke noe problem for godjenta, ho fulgte sporet prikkfritt hele vegen, og fant skanken og godbitene uten problem, så jeg er litt i tvil om jeg skal gjøre det ende vanskeligere, er litt redd for og gå for fort frem, men Frøya er veldig ivrig.
Eller av nyheter er jeg mobilløs om dagen, den dritten har ryke, og de som vill sende meg meld må nå sende de til tvillingnr mitt, ringe kan gjøres på normalnummeret intil jeg får mobilen tilbake fra verkstedet.
Eller har vi vært på speidertur i dag, nærmere bestemt på åpning av speiderhytta til speidergruppa som jeg var leder i for en del år siden, så vi har hatt en fin dag i skogen.
Vi har som sagt litt dilla på spor og jeg kunne godt tenkt meg og gå spor vær dag, men vi får nok holde oss til anbefalingene om og nye oss til maks 2 spor i uka.
En en fin uke allaammen.

One Comment

  1. Cherie hos Ann Kristin 19. september 2010 22:36

    Morsomt! Utrolig at man blir helt hekta! Neste vanskelighetsgrad, er å ikke bruke skanken i annet enn sporslutten. Deretter kan du begynne å legge spor over natt. Og så lager du “avhopp” dvs lar vær å blod-e først ett par meter på rett strekke, så i en av vinklene. Etterhvert øker du lengden på sporet, og avhoppene. Blir spennende å høre mer hvordan det går.

Post a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.