Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / skogen er full av rådyrskanker
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Frøya

skogen er full av rådyrskanker

Vi har nå gått blodspor noen ganger, og det virker som om Frøya digger det.
Her i mitten av uka la Per og jeg opp ett par enkle spor, som Oscar og Frøya ikke hadde noen problemer med og følge, og det er bare så kult og gå bak og følge med hvordan hundene jobber, med nesa.
I går prøvde jeg og gjøre det litt mere vrient og var ute og la ett spor på ca 100m med ett par svinger og igjenom litt kratt, og lot det ligge 3 timer før vi gikk, men det var tydligvis ikke noe problem for godjenta, ho fulgte sporet prikkfritt hele vegen, og fant skanken og godbitene uten problem, så jeg er litt i tvil om jeg skal gjøre det ende vanskeligere, er litt redd for og gå for fort frem, men Frøya er veldig ivrig.
Eller av nyheter er jeg mobilløs om dagen, den dritten har ryke, og de som vill sende meg meld må nå sende de til tvillingnr mitt, ringe kan gjøres på normalnummeret intil jeg får mobilen tilbake fra verkstedet.
Eller har vi vært på speidertur i dag, nærmere bestemt på åpning av speiderhytta til speidergruppa som jeg var leder i for en del år siden, så vi har hatt en fin dag i skogen.
Vi har som sagt litt dilla på spor og jeg kunne godt tenkt meg og gå spor vær dag, men vi får nok holde oss til anbefalingene om og nye oss til maks 2 spor i uka.
En en fin uke allaammen.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: