Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Siste ferieuke for denne gang.
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Siste ferieuke for denne gang.

Vel da er vi godt i gang med siste ferieuke for denne gang, og jeg tror Frøya digger og ha matfar hjemme hele dagen.
I går var vi på kveldstur med båten sammen med Thomas og ungene og som vi ser Frøya storkoser seg, for unger DET er morsomt det.

Og kombinert med bading, ja da kan det ikke bli bedre.
Og jeg tror ungene også syntes det litt morsomt med Frøya, de kaster pinner, og graver ned «skatter» som Frøya med STOR iver graver opp igjen med masse oppmuntring fra ungene.
Og når matfar for en sjelden gans skyld også går i vannet, da er livet på det beste.
Til høyre ser vi da en stykk vakker tollerfrøken, og en stykk spekkhogger.

Og under er Frøya i torpedofart på veg ut til matfar som plasker i vannet.

Her om dagen var vi på skogstur sammen med svoger og ungene, og målet for turen var speiderhytta sandaa som ligger godt ute i skogen på østsiden av vannsjø, hytta har jeg vært på mange ganger, men har stort sett brukt kano for og komme meg dit, så når vi nå skulle gå dit for føste gang på 10 år så skjedde jo det at vi ikke fant den rette stien :).
Men en fin skogstur ble det jo alikevell, over nye hogstfelt og myrer bar det, men Frøya og Sara(kinesisk nakenhund med pels) koste seg selv om vi ikke fant frem til hytta og badeplassen.


Og til slutt ett bilde av bolla piggsvin som bor under bua, nå begynner han? og bli vant til Frøya, og tør og bevege seg runt med Frøya svindsende runt, til og begynne med rullet bolla seg bare sammen til en ball, men nå tror jeg han skjønner at Frøya bare er ille nyskjerrig.
Vel nå skal vi ut og kose oss de siste feriedagen, nyt dagene folkens de kommer aldri tilbake.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: