Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / på Lørdagstur i skogen
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

på Lørdagstur i skogen

På lørdag fant jeg og Per ut at vi skulle ta oss en tur runt i området runt jærndalen skytepark for og venne dissa tollertrolla skuddlyder, og vi kunne ikke vært heldigere med været, ikke en sky på himelen , og sola varmet godt.
Vi parkerte noen 100 meter fra skyteparken og tuslet rundt en skogsvei på baksiden og hundene merket ikke at det smalt, det gorde ikke tegn til og bry seg overhodet.
været var som sagt flott og vi møtte på en del skiløpere, men det gikk også tålig bra.
Etter at vi hadde kommet oss ett stykke på oversiden av skyteparken pustet og peset vi (eller jeg,men kiloene raser av takket være Frøya, men er fortsatt mye og ta av 🙂 ) oss opp på en fjellknaus og slapp hundene fri mes Per og jeg koster oss i solen med kaffe og kjeks, og jeg tror hundene også koste seg veldig.
Etter ett par timer i sola tuslet vi ned til skyteparken, og hundene tok det veldig bra, litt usikkerhet var det når vi kom nesten ned til standplass, men jeg syntes det gikk veldig bra med tanke på fremtidig jakt.
Som sagt både 2 og 4 bente hadde en nydelig tur, takk for turen Per.
Og vi gleder oss til snøen forsvinner slik at det blir lettere og komme seg runt i skogen.

utsikt fra fjellknausen og ikke en sky på himmelen

Frøya i full fart igjenom snøen.

matfar med 2 glade tollertroll svinsende runt.

3 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: