Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Chili / Operasjon Chili
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Chili

Operasjon Chili

Ja hei igjen, nå er det blitt en god stund siden jeg ga livstegn fra meg her, men nå er det på tide igjen.

Alle som kjenner meg litt, vet at jeg elsker sterk mat, jo sterkere jo bedre, og at jeg ikke klarer og finne chili i normale butikker som klarer og gi meg det siste lille ekstra, så nå skal jeg gjøre ett forsøk på og dyrke min egen chili.

seks forskjellige slag.

Vel grønne fingre skal jeg ikke skryte på meg, jeg har vel streng tatt ikke dyrket frem noe som helst siden vi dyrket frem solsikke på skolen, så om jeg klarer og få frem og holde noe i live frem til eventuelle frukter blir spennende og se.

Frøene ble satt i jorda nå på Onsdag, og jeg har lest meg frem til at 25 grader er optimalt frem til det begynner og bli spirer.

Jeg har kjøpt 6 forskjellige slag med varierende styrkegrad, fra normal til syk styrke, men jeg har blitt fortalt at uansett om det er samme type som er i butikk, vill styrken være markant sterkere en butikkvarianten.

40 frø ble det til sammen. og spiringsprosenten skal være runt 70%, så da bør det kanskje være ett lite håp??

Har også lest at lys er viktig, så frøene står under 2 lyslister fra plantasjen som sikkert ikke er verdens beste, samt ett lysstoffrør, så for en se om det blir investert i mer utstyr neste år, først må jeg se om dette i det heletatt ligger for meg å få til.

da er det bare og vente.

Så nå er det egentlig bare og sørge for at jorden er fuktig, samt og vente å se på om det kommer no opp jorden, fortsettelse følger.

PS er det noen som har videre tips om dyrking så setter jeg stor pris på det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: