Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen.
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Blogg, Drone, Frøya

Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen.

Bygda mi

Vi startet året med nyttårsforsett om at jeg skulle skrive litt oftere i bloggen, men som med forsett flest så startet det bra, men har kokt litt bort etter det, men nå kom det ett lite innlegg igjen.

Her i Onsøy har vi hatt som på sørlandet og østlandet ellers hatt en meget varm forsommer, litt for varm etter min smak, men en skal vel ikke klage.

Med over 20 grader i vannet har det blitt mye bading til Frøyas store fornøyelse, spesielt når også matfar tar turen ut i det våte element, for ikke snakke om når Teodor er her og bader og det er full fart i vannet, da er Frøya og Teodor i sine ess, ellers er Frøya sånn at når vi nermer oss vannet så drar ho meg etter seg og kan ikke komme fort nok ut i, og når vi skal hjem så må jeg mer eller mindre dra ho opp av vannet igjen.

Lange lyse kvelder

Ellers går vel dagene som normalt, og vi nyter de lange lyse kveldene, vintermårket kommer som kjent tidsnok tilbake, og vi prøver så ofte som mulig og ta en kveldstur sammen med verdens beste turkompis Oscar og matfar Per, vi er veldig takknemlige for at vi har dere, sammen løser og skaper vi mange verdensproblemer der vi vandrer og filofiserer.

Verdens beste turkompiser

Nå ser det ut som om «hetebølgen» har gitt seg for en stund, og greit er det, blir litt letter og sove ordentlig når det ikke er 25+ på soverommet, så for en se om det blir no ferietur neste gang jeg har langfri på jobben, har i allefall hatt glimrende vær i denne langfrien.

I farta

Tusen Takk for oppmerksomheten, og kommetarfeltet er åpent.

 

 

 
Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: