Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Nytt år og nye opplevelser venter
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Nytt år og nye opplevelser venter

Vel ett år er ferdig med en masse gode og noen ikke fullt så gode opplevelser, da med Frøyas inntreden i familien som ett stort høydepunkt.

Ett nytt år sår for døren, og jeg håper at det nye året også vill bringe med seg en masse nye eventyr for både tobeint og firebeint.

For øyeblikket nyter vi vinteren med hærlig snø og FRISK vintertempratur og vi har flotte turer i både nydelig solskinn og under flott stjernehimmel, jeg mesunner Frøya pelsen noen ganger, den må være god og varm for hu bryr seg ikke døyt om at det er 20 minus ute hu skraper på døra og vill ut uansett.

Vi har som kjent gått valpekurs der Frøye og ikke minst jeg har lært masse, og nå vetnter vi på at neste kurs skal begynne ca 20 jan, og vi ser frem til og lære mere.

Merker at Frøya har begynt og teste grenser vill ikke kalle det trassalder riktig ennå men hu tester hvor langt hu kan gå før den grove nei stemmen kommer, men det er sånn det sikkert skal være i denne alderen.

Eller er Frøya kommet godt i gang med tannfeling og har fåreløbig mistet 3 tenner, og når hu mistet den første 3. juledag skremte hu nevøen min, hu mistet den nemlig under en drakamp med han, og han så da at tanne datt ut og ble nesten på gråten, men etter forklaring at Frøya mister tenna som han også driver med om dagen var humøret tilbake.

Det var det for denne gang og Ønsker dere alle ett riktig godt nytt år

En tu på isen i lerviksundet

På tur i vinterkulden

Frøya hilser på kattungen til fam ytterstad på myttårsaften

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: