Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Nytt år nye muligheter
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Nytt år nye muligheter

 Frøya koser seg i snørestene

Hei igjen, og ett Godt nytt år til dere alle.
Så var det nytt år, og som folk sier nye mulighter, hva vill dette året bringe? forhåpentligvis masse deilige turer, samt at vi holder oss friske og raske.

 Litt deilig uten masse snø

 Vel jula er over, og det er tilbake til værdagen, samt ekstra lange turer for og få vekk juleribba, og det er ikke Frøya så veldig lei seg for.
jula her har gått stille og rolig for seg, med masse god mat, både hjemme og hos familie.
samme med nyttår som ble feiret sammen med mamma og pappa og lillesøster med famile, god mat og nyttårraketter ( Frøya bryr seg ikke så mye om de, det værste for ho var at ho ikke fikk være med ut)

   Lavoen i skontorpskogen

 Vel, er igrunn ikke så mye og fortelle, annet en at livet smiler om dagen, og at sommerferien er under planlegging, og i år kommer den til og gå til Telemarkskanelen med snekka sammen med en gammel skolekompis som jeg egentlig ikke har snakket med på 20 år, så det skal bli spennende.

nærbilde av lav

som sagt har vi brukt de første ukene til og gå lange deilge turer, og prøvd og ha med kameraet med varierende hell (sånn som glemt minnekort) men noe bilder har det blitt.

Oscar og Frøya koser seg på kveldstur

 Ellers har vi vært en tur hoss dyrlegen for årkontroll, og Frøya var frisk som en fisk, men etter tidligere erfaringer med legen så snudde Frøya i døra, og ville ikke inn inn, men det gikk fort og smertefritt denne gangen.

Per på kveldstur

Vinteren lar vente på seg og like greit er det syntes vi, hadde rett nok hvit jul, men den vesle snøen som kom i jula forsvant føre nyttår, og lagde is og holke over alt, men nå er det i grunn blitt veldig flott og gå ute ettersom mesteparten av isen er borte bortsett fra skogsveiene, men i terenget er det flott.

bilde fra jordet er egentlig veldig mørkt, og lysstripen er lyset over fredrikstad by


 Vel det var det vi hadde og melde i dag, og som sagt, Godt nytt år til gamle og nye kjente, og det virker som denne vinteren virker som og bli en tid og ta opp gamle vennskap 😉
Fortsatt god søndag.

5 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: