Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Mørkt og trist
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Mørkt og trist

Det er mørkt og grått om dagen, men vi for trøste oss med at nå er det kun 17 dager til sola snur, og dagene begynner og bli lengre igjen.
Nå er det mørkt når en drar på jobben og jaggu er det mørkt når en kommer hjem igjen også.
Syting og klaging vil kanskje de som bor lengre nord si, de har det jo mørkt hele døgnet, men jeg savner de lyse kveldene allikevel jeg.
 Savner lyse kvelder
Ellers går livet sånn noenlunde normalt her om dagen, Frøya har som tidligere nevnt løpetid, og det merkes på antallet handhunder som kommer på besøk om dagen, men om en drøy uke er det forhåpentligvis over for denne gangen, og vi kan gå turer løs, og treffe Oscar igjen..
Neste uke er det da tid for scannig/ultralyd av hjertet til Frøya etter at dyrlegen fant en bilyd på hjertet, under siste vaksinering, og jeg må vell bare innrømme at jeg tenker mye på hva det kan være, skal bli godt og få svar, selv om jeg er redd for hva resultat kan bli, men krysser alle fingre og tær for at dette ikke er noe alvorlig, er mange som trøster og sier at siden Frøya er så frisk og rask at det neppe er noe farlig, men neste torsdag vet jeg kanskje litt mer.
Så var det båten, den ligger fortsatt ute, som eneste båt i havna, det er blitt nye eiere i havna, så nå må vi ordne med opptak selv, ikke sånn som får da det ble leid inn mobilkran og alle ble tatt på en gang, fordelen nå er at vi står friere til når vi tar opp og ut, men må som sagt ordne dette selv.
Har kjøpt meg en traktorhenger til og sette båten på, men må kjøre båten rundt til Engelsviken for og ta den på krana der, og det har som kjent blåst friskt, nå vill vel sikker de fra vestlandet le, men det har blåst nok her til at det ikke frister og dra ut med snekka, samt det største problemet er val at jeg ikke har traktor til og kjøre hengeren med, men det ordner seg vel på ett vis det også, er ingen fare for is ennå, men kommer kulda, så kommer isen fort da det er grunt i sundet, og at det kommer ut en bekk der så det er mye ferskvann.
Ellers lakker og lir det mot jul, uten at jeg lar meg stresse av den grunn, enslig som jeg er så skal det ikke rare greiene til, jula er for unger, har vell ikke hat ordentlig julestemning på mange år, og tradisjonene blir færre og færre, hadde kanskje vært annerledes hvis jeg hadde hatt unger, men så heldig har jeg ikke vært, men jeg og Frøya skal kose oss som best vi kan, så blir det vel julemidag med Mor og Far i år også. Så blir det vell no besøk av nevøer og nieser i romjula.
Vel det var det denne gangen, og kommer tilbake med mer når undersøkelsen til Frøya er klare, og ikke stress dere opp til jul, ro ned jula blir neppe mer perfekt med en masse stress.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: